Den ultimative shawarma guide: Her får du den bedste!

Den ultimative shawarma guide: Her får du den bedste!

Durum, shawarma, kebabrulle, döner, rullekebab…. ja kært barn har mange navne!

Det kommer nok an på, hvorhenne i landet du kommer fra, når du skal referere til en klassisk shawarma. Men vi kan vist alle blive enige om, at der er ikke noget mere luksus end en brandvarm shawarma efter en bytur. Vi har i hvertfald et blødt punkt for en shawarmarulle – gerne med kebabkød en masse!

Det er som om, at en shawarmarulle bare smager dét bedre, når promillen er høj og man har vilde cravings på vej hjem fra byen. Har vi ikke alle væltet om i sengen med lidt hvidløgsdressing siddende i mundvigen?

Selv på de trælse dage, hvor man bare ikke orker at lave aftensmaden fra bunden, så kan en shawarma med ekstra chili og hvidløg skabe mirakler. Og det er en nem take-away både til frokost og aftensmad.

Men … hvorhenne kan du få fingrene de de bedste ruller? Der er bare forskel hvorhenne fra, du vælger at få en shawarma. Hvis den lokale grillsted ikke kan gøre det længere for dig, så kan denne artikel muligvis hjælpe dig på vej!

Vi vil nemlig liste 5 steder her i landet, hvor du kan få fantastiske shawarma ruller. Så hæng på her, og lad dig inspirere næste gang, du har vilde cravings og skulle befinde dig på et af disse steder i landet!

KEBABISTAN

Det her er en vaskeægte Nørrebro klassiker, hvis du spørger hos. Hos Kebabistan får du lækkert krydret kød, der er tilberedt til perfektion og en ordentlig mængde dressing. Ligesom det skal være! Brødet er tyndt, så du skal ikke sidde og gnaske dig igennem en større dejklump (som også bruges til deres pizzaer). Den store mængde dressing kan måske godt skræmme nogle, men for os er det bare lækkert. Det er en ordentlig moppedreng, så hvis du er ekstra sulten, så skal du en tur forbi Kebabistan!

Adresse: Nørrebrogade 162

KONYA KEBAB HOUSE

Hvis du befinder dig i Næstved eller “Næveren”, så skal du svinge en tur forbi Konya Kebab House. Her kan du få en klassisk “durum” (som de sjællænderne kalder det), med det hele. Du vælger selv hvilket slags kød, du skal have. Og så kommer det ellers med salat, tomat, agurk og en ordentlig gang dressing. Brødet er lækkert, kødet er godt krydret og der er mange intet, der mangler i en shawarma fra Konya Kebab House.

Adresse: Ramsherred 25, 4700 Næstved

SHAWARMA VILLAGE

I Odense får du den ondeste shawarma hos Shawarma Village. Her kan du vælge mellem den klassiske kebab rulle, men også erstatte det med noget krydret lam eller kylling. Hvis du foretrækker det klassiske sæt, så er der også rig mulighed for det. Hos Shawarma Village er der ikke sparet på noget. Du får helt gennem lækre ruller, hvor der er stor fokus på det hjemmelavet. Så du kan bide ned i hjemmelavet ruller og hjemmekrydret kød, uden det er lavet på en købemiks.

Adresse: Kongensgade 13, 5000 Odense

SAMS’S BARBEQUE

I Aalborg får du den lækreste shawarmarulle hos Sam’s Barbeque. Som navnet også indikerer, så der er fuld spark på krydderierne. Dette legendariske sted har eksisteret siden 1987, så der er blevet kredset en del om smagene og madoplevelsen, og det er du garanteret, når du besøger Sam’s Barbeque. Du kan sagtens få en rulle her, men du kan også mæske dig i deres populære 40D sandwich. Her er der ikke sparet på noget!

Adresse: Bispensgade 18, 9000 Aalborg

ROYAL SHAWARMA

På Ryesgade i Aarhus kan du faktisk finde Danmarks bedste shawarma. Og det er hos ikke andre end Royal Shawarma. Selve navnet må indikere, at stedet kan levere en ond shawarma til at stille dine cravings. Der er fuld smæk på smagene og der er kredset om grøntsager der kommer deri. Du kan naturligvis fravælge rødkålen eller nogle af de andre ting, der kommer i. Det, som gør Royal Shawarma speciel, er deres helt eminente kød. Du får ikke det kedelige tørre kød, som man ofte kan opleve, når man er på vej hjemad fra byen. Så hvis du er i Smilets by, så sving forbi Royal Shawarma.

Adresse: Ryesgade 28, 8000 Aarhus C

Der er vist ikke andet at sige end selv tak og god fornøjelse!

Kommenter

Relaterede Indlæg

Danmarks største burger – Kan du spise den?

Danmarks største burger – Kan du spise den?

Vaffeljern test – Få lækre og sprøde vafler hver gang

Vaffeljern test – Få lækre og sprøde vafler hver gang

Mand kører i MacDonalds drive-in for at købe morgenmad, men får en pose fyldt med penge

Mand kører i MacDonalds drive-in for at købe morgenmad, men får en pose fyldt med penge

Bordgrill test – Vi har fundet de bedste bordgriller

Bordgrill test – Vi har fundet de bedste bordgriller

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming

Seneste produkttests