Den vanvittige VW Golf GTI TCR

Den vanvittige VW Golf GTI TCR

Er du klar til at blive præsenteret for en lækker Volkswagen Golf? Golf GTI TCR er en af de fede biler, som Volkswagen har lavet, og den har enormt meget at byde på hvad angår hestekræfter, acceleration og tophastighed!

Denne VW Golf GTI TCR er udstyret med en 2,0 TSI turbomotor, som yder med hele 290 hestekræfter. Bilens acceleration er vanvittig, da den uden problemer går fra 0-200 km/t på bare 5,6 sekunder. Golf GTI TCR har en tophastighed på 250 km/t, men kan bestilles med en udstyrspakke, der øger tophastigheden til 264 km/t. 

Kørsel i denne Volkswagen Golf GTI TCR er fantastisk, og du vil mærke at bilen angriber sving hurtigt og aggressivt med fremragende præcision. Bremserne er desuden enormt effektive og forhjulene griber godt fast i asfalten, når du accelererer ud i sving. Det elektromekaniske spærredifferentiale mærkes i rattet, og motorkraften fordeles jævnt og stabilt, når du trykker speederen i bund i et sving og accelererer med høj hastighed. Bilens 2,0 TSI turbomotor på 290 hestekræfter og 7 trins DSG gearkasse, har et kraftfuld træk der sikrer en hurtig ekspedition – what’s not to like?

Se den vanvittige VW Golf GTI TCR her:

Kommenter

Relaterede Indlæg

Se den vilde Mercedes GT C

Se den vilde Mercedes GT C

Så vilde er Harley Davidson Softail

Så vilde er Harley Davidson Softail

Fed motorcykel: Ducati Panigale V4

Fed motorcykel: Ducati Panigale V4

Hvor vild er en Porsche Macan Turbo

Hvor vild er en Porsche Macan Turbo

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Gaming

Seneste produkttests