Denne racing simulator er enhver gamers drøm

Denne racing simulator er enhver gamers drøm

Har du altid drømt om at blive racerkører, men aldrig helt fået muligheden for det? Den får du nu.

Prodrive har nemlig udviklet den absolut vildeste racing simulator, og vi kan love dig for, at den kan noget. Når du først prøver dine racerbil spil i denne simulator, så er du garanteret en sindssyg oplevelse, som giver dig følelsen af, at du virkelig er med på racerbanen, og din drøm om at blive verdens bedste racerkører er pludselig nærmest realistisk.

Carbon fiber cockpit

Den avancerede racing simulator er bygget op omkring et cockpit lavet i et stilet carbon fiber design. Du får et sæde, som er designet med udgangspunkt i rigtige racerbiler – hvilket du også vil opleve ved rattet og displayet, som netop er en perfekt gengivelse af det udstyr, som professionelle racerkørere bruger.

Der er naturligvis også indbygget en skærm i simulatoren. Der er tale om en 49” AOC skærm, med en opløsning på hele 5K, så billedet bliver så realistisk som muligt – og den er naturligvis kurvet, så du bedre kan leve dig ind i situationen.

Når du har sat dig ind i cockpittet, så er du allerede fanget i oplevelsen. Alt er nemlig designet til at give dig følelsen af, at du sidder i en ægte racerbil, og det bliver derfor nemt at leve sig ind i spillene, hvor alt lige fra sædet, til udstyret, til grafikken i spillene netop går op i en højere enhed.

Moderne racerbil spil

Du kan med stor fordel netop benytte denne simulator til de moderne spil på markedet, som f.eks. Forza Motorsport. Disse spil har nemlig en grafik, som efterhånden er så virkelighedstro, at du har svært ved at skelne mellem spil og virkelighed – og det er netop dette du ønsker, når du kaster dig ud i at spille i en simulator som denne.

Så hvis du er til racerbil spil, eller du altid har ønsket at blive den næste Schumacher, så er dette helt klar den perfekte oplevelse til dig. Er du ikke overbevist? Så se med her:

Kommenter

Relaterede Indlæg

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Kan man klippe en hund med en almindelig trimmer?

Kan man klippe en hund med en almindelig trimmer?

Hvad er mAh?

Hvad er mAh?

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming