Derfor skal du besøge Madklubben Grill Århus

Derfor skal du besøge Madklubben Grill Århus

Er du vild med grill og Århus? Så skal du helt sikkert besøge madklubben grill århus. Restauranten ligger ved åen i Århus, og de kan byde dig på storbyvibes blandet med dansk design. 

Vi vil i denne artikel forklare dig, hvorfor du bliver nødt til at besøge madklubben grill århus. Så hvis du trænger til at prøve noget nyt, så læs med hvorfor madklubben er stedet i artiklen her!

Derfor skal du besøge madklubben grill århus

Hos madklubben får du både oplevet storbyvibes fra New York og Paris mikset med godt dansk design. Navnet madklubben gril århus er ikke helt tilfældigt. Restaurantens hjerte er grillen, hvor de tilbyder alt fra andebryst, lammeculotte og hummer til cheeseburger. Madklubben grill århus byder på lidt af hvert med inspiration fra hele verden og grønne og syndige sides. 

Perfekt til grupper

Hvis I er en gruppe eller et større selskab, og I gerne vil nyde en fantastisk middag med alt, hvad hjertet begærer, så er madklubben grill århus stedet for jer. Hvis I skal holde et større arrangement, så har I også mulighed for at booke hele restauranten, der har kapacitet til 160 gæster. 

Selskabspakker

Madklubben grill århus tilbyder også følgende selskabspakker:

Frokostmenu, hvor I kan vælge én årstidsbestemt hovedret og én dessert fra deres lækre frokostkort.

Madklubben grill århus favoritmenu, hvor I får serveret en lækker årstidsbestemt 3-retters menu, der består af deres tre mest populære retter. 

Helaftensmiddag, hvor I får tilbudt både velkomstbobler og vin samt 3-retters menu og en vinmenu med 3 glas af husets vin. Derudover får I vand, kaffe og te. 

Vi håber at du vil tage et smut forbi madklubben grill århus, og nyde en lækker middag!

Er du kommet i grillhumør, og er Århus alligevel et godt stykke hjemmefra? Så kan vi anbefale at tænde op derhjemme for gasgrillen – eller måske er har du tilpasseligt en bordgrill – og lave nogle hjemmegrillede bøffer!

Relaterede Indlæg

Danmarks største burger – Kan du spise den?

Danmarks største burger – Kan du spise den?

Vaffeljern test – Få lækre og sprøde vafler hver gang

Vaffeljern test – Få lækre og sprøde vafler hver gang

Bordgrill test – Vi har fundet de bedste bordgriller

Bordgrill test – Vi har fundet de bedste bordgriller

Sådan laver du den perfekte kalveculotte i ovn

Sådan laver du den perfekte kalveculotte i ovn

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming