Derfor skal du se The Batman

Derfor skal du se The Batman

Den nye Batman film ‘The Batman’, er en reboot af de gamle film, så der vil være nye twists og en skurk vi ikke har set til endnu, i de nyere versioner.

Skurken i denne superheltefilm er ”The Riddler” og hvis du ikke kan svare på hans gåder, sker der ondskabsfulde og grusomme ting.

Filmen har optjent 674$ mio. Det vil sige at den nye Batman film har den højeste indtjening indtil videre i 2022. Den kan kun være god!

Det er også en ny skuespiller der overtager rollen som Batman, nemlig Robert Pattinson.

Filmen er blevet instrueret af Matt Reeves som har skrevet manuskriptet sammen med Peter Craig.

Handling

På Halloween aften bliver Gotham Citys borgmester, Don Mitchell Jr., myrdet af en mand, som kalder ham selv ”The Riddler.” Millionæren Bruce Wayne, som har opereret som Batman i 2 år på dette tidspunkt, undersøger kriminalitet sammen med Gotham City Police Department (GCPD). Ved gerningsstedet, finder en løjtnant, James Gordon, en besked fra The Riddler, som han har efterladt til Batman. Kort efter dræber The Riddler Pete Savage og efterlader en ny besked til Batman og her går dramaet rigtigt i gang.

Den nye Batman er kun udkommet som en biograffilm indtil videre, så få fat i en af dine nærmeste og tag ud og se denne legendariske film i biografen. Husk popcorn eller snacks.

Se traileren her:

Kommenter

Relaterede Indlæg

Top 10 sjove bådnavne!

Top 10 sjove bådnavne!

Dagens babe er frække Ruth Young!

Dagens babe er frække Ruth Young!

Ugens babe er Lucia Gabriella Möenet!

Ugens babe er Lucia Gabriella Möenet!

Weekend babe: frække Susanna Schoen

Weekend babe: frække Susanna Schoen

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Seneste produkttests