Det bliver ikke bedre med en Ferrari 458

Det bliver ikke bedre med en Ferrari 458

Har vi alle ikke drømt om en Ferrai på et eller andet tidspunkt?

Hvis du er til Ferrari, så er 458 serien helt sikkert et kig værd. Måske du allerede kender til den populære bilserie. Det er for mange en barndomsdrøm – for hold nu op det er en bil, vi godt kan lide!

Denne lækre bil er perfekt til os drengerøve, der gerne vil smide lidt ekstra efter en virkelig fed bil. Eller så må vi bare drømme om at få fingrene i sådan en på et tidspunkt! Indtil da så kan du nøjes med at dagdrømme om den, og læse med i den her artikel om en Ferrari 458!

Ferrari 458 modeller

Der findes 3 modeller af Ferrari 458, og de er alle vildt fede.

Hvis du er til en hurtig bil, så minder de forskellige modeller meget om hinanden. Alle modellerne er udstyret med en V8 motor. Dog går Ferrari 458 Speciale fra 0 til 100 på 3 sekunder, hvilket er et par millisekunder hurtigere end de to andre, hvor det tager omkring 3,4 sekunder fra 0 til 100.

Italia modellen og Spider modellen har 562hk, så det gælder virkelig om at holde fast, for denne model flyver afsted. Dog har Ferrari 458 Speciale 605hk, hvilket jo er helt vanvittigt!

Ferrari 458 modellerne er benzinbiler, men de kører langt på literen, og Italia modellen har endda modtaget en pris for Bedste Performance motor og Bedste motor over 4 liter.

Drengerøvsbilen

Ferrari 458 er ikke ligefrem en rummelig bil. Alle modellerne er kun udstyret med to sæder, så det er med at få fat på en, mens tiden er til det. Derudover kan taget på Spider modellen køres tilbage, hvilket passer perfekt til de varme sommerdage. Det er klart en god scorebil, hvis du skal ud og kigge på damer.

Kommenter

Relaterede Indlæg

Så vild er en Ferrari 488 Spider

Så vild er en Ferrari 488 Spider

Fem musthave gadgets til bilen

Fem musthave gadgets til bilen

Fede biler: Lamborghini Countach LPI 800-4

Fede biler: Lamborghini Countach LPI 800-4

Ducati Monster 2022

Ducati Monster 2022

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Seneste produkttests