Det vidste du ikke om kvinder

Det vidste du ikke om kvinder

Du har uden tvivl gjort dig nogle observationer om kvinder gennem årene, og du kan måske, lidt fejlagtigt, tro at du nærmest ved alt om dem. Det gør du nok ikke – men vi har nogle informationer her, som måske kan gøre dig lidt klogere på emnet. Nogle af informationerne vil være sjove, nogle knapt så sjove, og nogle vil få dig til at ryste på hovedet. Lad os kaste os ud i det!

Utroskab

Vi begynder lidt tungt med en lille utroskab statistik. Undersøgelser har vist, at op mod 68% af kvinderne ville være deres partner utro, hvis de ville være garanteret, at det ikke blev opdaget – og at op mod 14% af gifte kvinder faktisk har været utro allerede. Du skal altid være opmærksom på, at hvis der begynder at være mange hemmeligheder og løgne i forholdet, så kan det være et af de tydeligste tegn på utroskab, og du bør derfor overveje at konfrontere hende, hvis det er tilfældet.

Fødsler

Vi springer hurtigt videre til en lidt sjovere statistik. Hvis du i forvejen har børn, så ved du naturligvis hvor fantastiske de er, og alt det der. Men du ved også, hvor hårdt det kan være at have en nyfødt. Så forestil dig at gå gennem dette 69 gange. Det er nemlig den rekord, et russisk bondepar har: De fik 69 børn over en periode på 40 år. Det er flere, end vi overhovedet tør tænke på.

Som en del af graviditeten, oplever nogle kvinder også en øget appetit. Og dette er ikke kun ift. til normale madvarer. Nogle kvinder oplever, at de får lyst til mærkelige ting, som jord og sand, maling eller noget helt andet. Dette kan skyldes en tilstand som hedder ”pica”, og det kan nogle gange opstå på baggrund af et øget behov for mineraler, som skal bruges til den lille.

Er kæresten eller konen gravid, så bør du læse en bedside crib guide! En bedside crib gør det lettere at have dit barn sovende i samme værelse som jer.

Tøj

Du ved nok allerede, at mange kvinder går meget op i tøj. Men vidste du, at de bruger op mod 287 dage af deres liv på at beslutte, hvad de skal have på? Det kommer nok ikke som en overraskelse, hvis du ofte har siddet og ventet på, at fruen blev klar – hvorfor kan de ikke bare tage en t-shirt og gårsdagens jeans på?

Selv med alt den tid de bruger på det, så går det ikke engang særlig godt for dem. En statistik viser nemlig, at op mod 80% af kvinder bruger en BH i forkert størrelse. Det kan være, du bør tage hende med i en undertøjsforretning og tilbyde at hjælpe hende med at vælge?

Som en lille bonusinformation, så kan vi nævne, at højhælede sko faktisk oprindeligt var lavet til mænd. Det har dog efterfølgende vist sig, at de gør sig bedre til kvinder, så vi er glade for, at de har overtaget den mode.

Snak snak snak

Okay, du vidste nok godt, at kvinder af og til snakker for meget. Det kommer næppe som et chok. Men du vidste nok ikke, hvor meget. Kvinder når nemlig i gennemsnit op på 20.000 ord om dagen – det er næsten tre gange så meget som den gennemsnitlige mand, som ligger nede omkring 7.000. Det er derfor ikke så underligt, at man ofte har indtrykket af, at de kan snakke i en uendelighed.

Har nogle af disse informationer skræmt dig en smule? Så sving forbi vores sektion om kvinder, så du kan blive mindet om nogle af de positive ting, de også har at byde på.

Kommenter

Relaterede Indlæg

Ny Dexter serie bekræftet

Ny Dexter serie bekræftet

Denne uges babe er Dalaia Becerra Siegmund

Denne uges babe er Dalaia Becerra Siegmund

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Ugens babe er Olivia Blais!

Ugens babe er Olivia Blais!

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming