Dette kigger kvinder efter i mænd

Dette kigger kvinder efter i mænd

Vi betvivler ikke, at du er en sand kvindemagnet med styr på charmen og selvtilliden. Men det kunne alligevel være, at du af ren nysgerrighed ønskede at vide lidt mere om, hvad kvinderne faktisk søger i mænd – det kan jo aldrig skade at gå efter den fulde pakke? Vi har her i artiklen fundet de ting, som kvinderne vil have, så følg med, hvis du vil forbedre dine chancer!

Humor

Kvinder vil have en mand, som kan få dem til at grine. Det betyder ikke, at du kan nøjes med at lære en lang liste af jokes udenad, men at du derimod skal have en veludviklet humoristisk sans. Alle kan fortælle en joke, men hvis du virkelig kan få dem til at grine, så har du en kæmpe fordel.

Intelligens

Det viser sig, at intelligens kan være sexet. Der er mange aspekter til disse, som blandt andet kan være viden indenfor specifikke områder, en god forståelse af, hvordan tingene hænger sammen, eller måske blot en evne til lære hende nogle fascinerende ting. Det er noget, mange kvinder er vilde med – men det handler ikke om at være en form for know-it-all, som hurtigt kan blive træls.

Betænksomhed

Damerne vil også have en mand, som er betænksom. Du skal vise, at du holder hende, hvilket ofte handler om at lytte til hvad hun siger – men i særdeleshed også at bruge dette. Hvis hun f.eks. har snakket om noget mad, hun godt kan lide, så kunne det være en fordel lige at lave dette til hende, hvis hun har en dårlig dag. Det her måden, hvorpå man scorer alle de vigtigste point i et forhold.

Som en del af dette, er det også vigtigt at vise omsorg. Det er endnu en måde, at vise, hvor meget du holder af hende.

Hygiejnen er ekstremt vigtig

Ligegyldigt hvor klog, charmerende og betænksom du er, så bliver det svært at vinde den rigtige dame, hvis du ikke har den personlige pleje i orden. At være velsoigneret handler om at holde frisuren ved lige, skægget i balance, og selvfølgelig at have styr på den almindelig personlige pleje. Dette burde naturligvis være åbenlyst; alle ved hvor ubehageligt det kan være, at være sammen med folk, som ikke går i bad.

Så gør lidt ud af dit udseende – så længe du holder det ved lige, så har du en god chance.

En samlet pakke

Det er naturligvis ikke nok, at du fokuserer på et af disse punkter. Du bør bestræbe dig efter at ramme plet på alle punkterne, og når det lykkes, så vil du være den ustoppelige dame-magnet, du altid har drømt om at være

Relaterede Indlæg

SSD harddisk test – Få plads til alt på en lynhurtig SSD harddisk

SSD harddisk test – Få plads til alt på en lynhurtig SSD harddisk

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Kan man klippe en hund med en almindelig trimmer?

Kan man klippe en hund med en almindelig trimmer?

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming