Doctor Strange – et eventyr du ikke vil gå glip af!

Doctor Strange – et eventyr du ikke vil gå glip af!

Marvelfilmen Doctor Strange handler som bekendt om den dygtige, men også meget arrogante neurokirurg Stephen Strange.

Doctor Strange er baseret på Marvel Comics tegneserie af samme navn som superhelten. Modsat de andre MCU superhelte, kæmper Doctor Strange i et parallelt multiunivers. Troldmanden blev skabt i 1953 af Steve Ditko. Han har måske ikke været en af de mest populære superhelte i MCU universet, som de højtelsket Iron Man, Captain America og Hulk.

I dag er han dog blevet en favorit blandt mange Marvel fans, efter han er kommet mere i fokus i de nyere Marvel film – vi har i øvrigt et indlæg med den konkrete Marvel rækkefølge hvis du ikke er helt med i den videregående historie.
Senest spiller Doctor Strange en vigtig rolle i den nyeste Spider-Man – No way home. Men vi spoiler intet her i artiklen, hvis du ikke har fået set filmen endnu!

Historien om Doctor Strange

Doctor Stranges historie starter fra hans biluheld, der medfører at han får svære skader på hans hænder og motorik. I ren desperation tager han ud og opsøger nye metoder og alternativer for, at han kan blive hel og helbredt igen.

Den lange rejse fører han til et mystisk tempel i Katmandu. Her åbner der sig en verden for ham fyldt med magi og mysticisme, dog er der andre mere ondsindet troldmænd i færd med at planlægge at overtage verdensherredømmet. Sammen med Wong og The Ancient One, prøver han at bekæmpe alt det onde magi, som Kaecilius står bag.

Kaecilius er selvfølgelig Mads Mikkelsen, som efterhånden har mange roller som skurk i amerikanske film.

Efterfølger på trapperne af Doctor Strange

Der kommer en efterfølger den 6. Maj, der hedder Doctor Strange and the Multiverse of Madness. The multiverse er blevet introduceret i WandaVision, hvor Scarlett Witch forhekser en hel by med hendes overnaturlige kræfter. Det skulle siges, at hun er potentielle årsag til, at the multiverse er blevet åbnet op for. Herudover spiller the multiverse også en stor rolle i The Loki series, der er udkommet i 2021.

Vi kan derfor anbefale, at du lige får catchet up på de serier (hvis du ikke allerede har det), før du ser Doctor Strange. Ellers er det hele nok lidt “strange” for dig.

Der er allerede en masse fanteorier i omløb, om hvad den nye Doctor Strange film måtte handle om. Scarlett Witch spiller i hvertfald en stor rolle i filmen, nu hvor hun har haft en finger med i spillet hvad der angår the multiverse.

Nogle har snakket om, at Wolverine vil optræde, men det er ikke Wolverine som vi kender til. Multiverse Madness vil være en af de største crossover film i Marvels historie. Rygterne siger, at der også vil være et stort antal af andre kendte Marvel karakterer. Der er også andre rygter omkring, at Tom Cruise vil optræde i en version af Iron Man. Den er vi lidt mere kritisk omkring!

Nysgerrig? Se traileren til den nye Doctor Strange film nedenfor!

Læs også vores artikel om Peaky Blinders her: Ny sæson af Peaky Blinders d. 27 februaer

Kommenter

Relaterede Indlæg

Ugens babe er Frida Aasen!

Ugens babe er Frida Aasen!

Christian Bale i The Pale Blue Eye

Christian Bale i The Pale Blue Eye

Se den vanvittige Hennesy Venom F5 Revolution

Se den vanvittige Hennesy Venom F5 Revolution

Hjemmesider du ikke vidste du manglede

Hjemmesider du ikke vidste du manglede

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming

Seneste produkttests