Drop fysiske lejekontrakter og opbevar dem digitalt

Drop fysiske lejekontrakter og opbevar dem digitalt

Dette indhold er sponsoreret 

Som udlejer kan det godt være uoverskueligt at holde styr på de mange lejekontrakter, der måtte være. Grunden til, at du gik ind i udlejning af lejligheder og huse, var måske heller ikke på grund af selve papirarbejdet, men derimod nærmere alt forarbejdet med at købe og istandsætte boliger. BoligPortal har lavet en løsning til lige netop dig, som ikke gider mere papirarbejde men i stedet ønsker digitale lejekontrakter.  

Effektivisér din boligudlejning 

BoligPortal, der har mere end 20 års erfaring med at hjælpe og forstå udlejernes behov, har nu gjort det muligt for dig som udlejer at kunne oprette digitale lejekontrakter helt gratis. Prøv konceptet af og opret digital lejekontrakt gratis til den næste lejlighed, der skal udlejes. BoligPortalen har nemlig udarbejdet et brugervenligt værktøj, som gør det muligt at udfylde, opbevare og administrere dine lejekontrakter. I den digitale løsning kan du få det fulde overblik over alle dine lejekontrakter, og samtidig har du muligheden for at følge lejekontrakternes status og udvikling over tid. Det betyder blandt andet, at du løbende kan følge med i, om dine lejere har underskrevet kontrakten og den præcise dato herpå. Derudover så behøver du ikke, når du får en ny lejer, at bruge tid på at lave opsætningen af en lejekontrakt, du kan blot duplikere lejekontrakten ved et lejerskifte og tilføje den nye lejer. På denne måde bliver din boligudlejning mere overskuelig og effektiv. Lad det digitale værktøj hjælpe dig med at spare tid og minimere mulige fejl. 

Derfor bør du skifte til digitale lejekontrakter 

Der er flere årsager til, at du bør skifte til BoligPortals digitale lejekontrakt udover, at det er et brugervenligt værktøj med intelligente og automatiske løsninger. De digitale lejekontrakter overholder nemlig alle krav jf. lejeloven, så du får det bedst mulige udgangspunkt for at udfylde dine lejekontrakter juridisk korrekt. BoligPortalen opbevarer alle dine kontrakter på deres online platform, som er i overensstemmelse med den gældende GDPR-lovgivning. Du vil derudover altid have mulighed for at kunne tilgå og downloade dine lejekontrakter som PDF, hvis der skulle være behov for dette. Ydermere så sender BoligPortal automatisk påmindelser til dine lejere om flyttesyn, forudbetalt leje eller betaling af depositum, så du er fri for det. Den giver dig også mulighed for at tilmelde dine lejere direkte til et elselskab med indhentning af en fuldmagt automatisk. Du kan nu roligt vinke farvel til papirarbejde og fysiske kontrakter. 

Relaterede Indlæg

Giv din partner en Valentinsdag hun aldrig glemmer 🧡

Giv din partner en Valentinsdag hun aldrig glemmer 🧡

Hvad er en penis forlængelse og hvilken type er bedst?

Hvad er en penis forlængelse og hvilken type er bedst?

Julegaveønsker: Mærkevarer tøj til mænd

Julegaveønsker: Mærkevarer tøj til mænd

Mandegaver: 6 gode julegaveønsker

Mandegaver: 6 gode julegaveønsker

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Vi elsker motorer!

Gaming

Seneste produkttests