Elon musk spiller Minecraft med Joe Rogan

Elon musk spiller Minecraft med Joe Rogan

AI er kommet langt i de seneste år, og vi begynder nu at se, hvordan man kan bruge det til at skabe content med kendte mennesker – helt uden at de faktisk selv ved det. Det er netop dette, nogle kreative mennesker har gjort, da de lavede en video, hvor vi kan opleve Elon Musk, Joe Rogan, Jordan Peterson og Jokeren fra Batman, når de sammen… spiller Minecraft? Yes, den er god nok!

Genereret med kunstig intelligens

Hvorvidt man er fan af Elon Musks kække tilgang til sociale medier, Jordan Peterson kritik, eller Joe Rogans podcasts, så er det sjovt at opleve dem i en hel anden situation. Vi har fundet en video, hvor kunstig intelligens er blevet brugt til at lave Minecraft-relaterede sætninger med stemmerne fra disse personer, som er blevet brugt til at lave denne parodi video, hvor deres personligheder og tilgange danner grundlaget for humoren.

Videoen kræver naturligvis, at man kender lidt til Minecraft-spillet, og at man har et grundlæggende kendskab til de involverede personer – men har man det, så er den helt klart værd at se (og det er den måske også, hvis man ikke har). Jokeren har nogle lidt andre holdninger end Petersen og Joe Rogan – gear er et af områderne, hvor Jokerens kaotiske natur kommer frem. Se videoen her:

Skaberen bag videoen

Skaberen bag videoen deler denne video på deres instagram profil @aiartificialartist, hvor de også har andre videoer i samme stil. Dette er et godt eksempel på kunstig intelligens i hverdagen, og hvordan det kan bruges til at skabe humoristisk content. Hvis du ønsker at se flere videoer derfra, så se med her:

Brug af stemmer i AI

Det er lidt svært at afgøre brugen af stemmer i forbindelse med AI, da det på nuværende tidspunkt ikke er muligt at lave copyright på en stemme. Dog skal man passe på med at lave denne type parodier, da der godt kan opstå nogle juridiske situationer. Fremtiden byder nok på nogle love, som vil begrænse denne brug af de såkaldte deepfakes, som netop er systemerne, hvor man på denne måde ”kopierer” eksisterende mennesker.

Relaterede Indlæg

Hvor mange mAh skal en powerbank have?

Hvor mange mAh skal en powerbank have?

Ny Dexter serie bekræftet

Ny Dexter serie bekræftet

Denne uges babe er Dalaia Becerra Siegmund

Denne uges babe er Dalaia Becerra Siegmund

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming