Elskede du Avatar 2? Avatar 3, 4 og 5 er netop bekræftet!

Elskede du Avatar 2? Avatar 3, 4 og 5 er netop bekræftet!

Er du vild med Avatar universet? Så er der godt nyt! Avatar har indtjent svimlende 1,7 milliarder dollars på verdensplan allerede, hvilket betyder at kun 300.000 dollars mangler før de går i break even.

En af instruktøren James Camerons krav for, at der kan komme flere Avatar film lyder på at Avatar The Way of Water, skal i top-5 over de mest indtjenende film nogensinde.

Avatar 3 på vej

Som det ser ud lige nu, Har Avatar 2 indtjent 2,3 milliarder dollars, og det betyder altså at den på nuværende tidspunkt holder en 3. plads på listen over de mest indtjenende film i historien. Det har været en omkostningsfuld film at producere, men der findes faktisk film der har været dyrere at producere. Her kan du se hvilken film der er verdens dyreste film.

Da det ikke er lang tid siden filmen havde premiere og det bestemt ikke tyder på at billetsalget stopper foreløbigt, så tør Cameron godt garantere en Avatar 3, 4 og 5.

Avatar 3 er lige om hjørnet

Lige nu holder Avatar 2009 udgaven, 1. pladsen på listen over mest indtjenende film nogensinde. Der har været en ventetid på 12 år siden den første film udkom, men det agter Cameron at gøre væsentligt hurtigere for de kommende Avatar film.

Avatar 3 er allerede optaget, og efter sigende skulle den allerede få premiere i 2024. Der er også optaget små dele af Avatar 4, men der er endnu ikke optaget noget af Avatar 5.

Cameron siger at der vil gå op til 7 år før det vil blive muligt at se Avatar 4 og 5 i biograferne.

Normalt kan kvaliteten af film godt falde jo flere der bliver udgivet, men det skulle bestemt ikke være tilfældet med Avatar filmene. Instruktøren mener faktisk at de første film bare skal anses som en slags forret til de sidste film, som han kalder hovedretten.

Relaterede Indlæg

Ny Dexter serie bekræftet

Ny Dexter serie bekræftet

Denne uges babe er Dalaia Becerra Siegmund

Denne uges babe er Dalaia Becerra Siegmund

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Ugens babe er Olivia Blais!

Ugens babe er Olivia Blais!

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming