En MacBook til 2.7 millioner kroner

En MacBook til 2.7 millioner kroner

De fleste mænd har prøvet det, det kribler lidt i fingrene efter ny teknologi, en ny telefon, eller måske en helt ny computer!

Har man lidt flere penge på lommen end de fleste normale mennesker, så kan man altså gå ud og tage spendere bukserne på, og få en MacBook til 2.7 millioner kroner!

En MacBook af platin

Det helt unikke ved denne MacBook, som er designet af den verdenskendte designer Stuart Hughes, er at han har støbt en case ud af tung metallet Platin. Et materiale, som typisk bliver brugt til smykker, og altså et materiale som koster over 170kr grammet!

Synes man at 2.7 millioner kroner for en MacBook er lige i overkanten, så kan man tage skridtet ned og få hans Fire Edition til lige over 1.8 millioner. En MacBook lavet af 24 karat guld, som kommer med 53 diamanter placeret i Apple logoet på bagsiden.

En iPhone til 51 millioner kroner

Når man har sagt 1, hvorfor så ikke sige 2? Stuart har mange sindssyge designs. Han er bl.a. designeren bag verdens dyreste yacht, som koster svimlende 4.8 milliarder dollars.

Stuart har også lavet det han selv kalder for “verdens dyreste telefon”. En iPhone 4S, som altså koster 51 millioner kroner. Denne iPhone kommer med ca. 550 forskellige diamander og er selvfølgelig belagt i guld. Ved siden af telefonen medfølger en case lavet af platin, som har stykker af poleret dinosaur knogler fra en T-Rex støbt ind i låget.

Se galleriet herunder for nogle af hans vanvittige produkter:

Kommenter

Relaterede Indlæg

Hvorfor stiger elprisen – og hvor kan du spare?

Hvorfor stiger elprisen – og hvor kan du spare?

Fem fitness gadgets til mænd

Fem fitness gadgets til mænd

Fem musthave gadgets til bilen

Fem musthave gadgets til bilen

Limited Edition – Wavell Sound Master 2

Limited Edition – Wavell Sound Master 2

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Seneste produkttests