En slibesten til knive kan redde hverdagen

En slibesten til knive kan redde hverdagen

Er du også træt af kedelige knive, når du står der og skal skære kødet lørdag aften? Så skal du overveje en slibesten til knive.

En slibesten sørger for, at du altid nemt og hurtigt har skarpe knive. Det kræver heldigvis ikke meget øvelse, og så er du fri for irritationen, når du ikke engang kan skære et løg over.

Sådan bruger du din slibesten til knive

Det giver måske sig selv, men hvis ikke så hold kniven i en 15 graders vinkel og hold tommelfingeren ned mod slibestenen. Så kan du nemt slibe hele kniven i rolige bevægelser, hvor du næsten ikke skal bruge nogen kræfter.

Lær dine knive at kende

Højst sandsynligt er alle dine knive forskellige, og det er vigtigt at vide, at hvis du har japanske knive, er de oftest svære at slibe, og det skal derfor gøres med en hvis forsigtighed. Dermed sagt, at hvis det er knive af specielt stål, er det en god idé at være ekstra forsigtig.

Derudover skal du ikke slibe brødknive på en slibesten, og for den sags skyld heller ikke andre savtakkede knive.

Føl dig frem

Inden du begiver dig ud i at slibe dine knive, skal dit nye kæreste eje ligge i blød inden brug. Det gør, at vandet danner en masse, som medvirker til, at det er nemmere at slibe dine knive.

I starten er det en god idé at føle dig frem. Hvis du ikke har prøvet det før, kan du føle dig frem til at ramme de 15 grader i vinkel. Når du sliber din kniv, bør du lægge et let præs på knive, samtidig med, at du bevæger kniven i cirkulære rolige bevægelser.

Brug papir

Du kan bruge papir til, at tjekke om dine knive er blevet skarpe nok. Hvis kniven kan skære igennem et stykke papir i én skærende bevægelse uden det krøller, er dine knive færdigslebet.

Så nemt er det, at lette en af hverdagens små irritationer!

Se flere fede mandeting her: Livstil

Kommenter

Relaterede Indlæg

Hvorfor stiger elprisen – og hvor kan du spare?

Hvorfor stiger elprisen – og hvor kan du spare?

Bedste anal sexlegetøj fra Sinful

Bedste anal sexlegetøj fra Sinful

Fem fitness gadgets til mænd

Fem fitness gadgets til mænd

Far jokes du med garanti ikke vil gå glip af!

Far jokes du med garanti ikke vil gå glip af!

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Seneste produkttests