
Kobe kød er en delikatesse for enhver kødelsker. Det kan tilberedes på mange forskellige måder, men det mest normale herhjemme, er nok som en stor saftig bøf uden lige.
Kødet er så eftertragtet på baggrund af sin saftige, fede, gode marmorerings tekstur, sin smag og enorme mørhed. Hvis du bare er ude efter hvilken som helst bøf, er det nok ikke denne slags, du skal gå efter.
Med alt den ros kødet har fået og får, betaler du også for hvad du får. Det er ikke et stykke kød, du finder nede i supermarkedet, det lever nemlig højt på at være et eksklusivt stykke kød.

Betingelser for Kobe kød
- Skal være et Tajima kvæg
- Skal have en fedtmarmorering (BMS) på mindst 6
- Flot kødtekstur og fremragende fasthed
- Totalvægten må ikke overstige 499,9 kg
- Udbytteprocent A eller B
Der er tit misforståelser angående kødet, og Kobe kød er et af de termer indenfor madverdenen, der er mest misforstået. Mange tror, at de har med Kobe at gøre, men hvor det er rent faktisk, er en efterligning. Kødet kræver den helt rigtige forståelse og en særlig omsorg for kødet, for at kunne tilbyde den maksimale oplevelse.
Lad billederne snakke for sig selv, og så tror vi nok lige, at din mund løber i vand!