Engangs vapes – godt eller dårligt produkt?

Engangs vapes – godt eller dårligt produkt?

Dette indhold er sponsoreret

https://images.pexels.com/photos/6016965/pexels-photo-6016965.jpeg

Der findes efterhånden mange produkter på markedet, der tilbyder brugeren et noktintilskud, og her er vaping en af dem, der bliver mere og mere populære. Her kan man selv besteme samgen og mængden af nikotin i det, man ryger, og en engangs vape er en naturlig udvikling fra den klassiske e-cigaret. Men det er ikke alle, der er lige begejstrede over vapes – læs med her og få argumenterne både for og imod vaping.

Hvad er en engangs vape?

En engangs vape er en type elektronisk cigaret, som er designet til at kunne bruges én gang. Det betyder, at når man har brugt den, så skal den smides ud og erstattes med en ny. Når det hedder en gang, er der dog ikke tale om, at når man har taget nogle sug, så er den færdig – ofte er der væske nok til mellem 200 og 500 sug, så en engangs vape kan holde i op til nogle uger. Engangs vapes er ofte billigere end andre typer af elektroniske cigaretter, da de ikke kræver nogen form for vedligeholdelse eller genopfyldning af e-væske. De er også meget mindre end en almidelig vape, så man nemt kan have dem med på farten, uden at det bliver besværligt eller klodset.

Engangs vapes kan hjælpe med at vænne sig af med rygning

Engangs vapes er et godt alternativ til dem, der ønsker at kvitte rygningen. Dette skyldes, at man kan få en lignende oplevelse som ved almindelig rygning, men uden de skadelige stoffer og tjære. Fordelen ved vapes er, at man selv kan bestemme nikotinindholdet, og man kan derfor langsomt nedtrappe fra den mængde, man plejede at få gennem rygning, indtil man til sidst kan ende med at være helt nikotinfri. Det kræver naturligvis noget viljestyrke, men det kan være et effektivt hjælpemiddel til at komme af med sin afhængighed.

Engangs vapes kan lede nybegyndere til tobaksrygning

Det er på den anden side vigtigt at være opmærksom på, at engangs vapes kan lede nybegyndere til tobaksrygning. Dette skyldes nikotinen i produkterne, der kan være afhængighedsskabende. Heldigvis kan man også få nikotinfri engangs vapes, men de er ikke så udbredt som deres niktinholdige modparter. Derfor bør du altid undersøge ingredienserne i produktet, før du køber det. Desuden bør du også sikre dig, at produktet ikke har en for høj mængde nikotin – da dette kan have alvorlige helbredsmæssige konsekvenser.

Engangs vapes kan derfor være med til at hjælpe folk med at vænne sig af med sin afhængighed, men det kan også være en glidebane for nye til at begynde med at ryge.

Relaterede Indlæg

5 sjove sportsgrene, du kan kaste dig ud i

5 sjove sportsgrene, du kan kaste dig ud i

Julekalender med sexlegetøj til mænd – Sinful julekalender

Julekalender med sexlegetøj til mænd – Sinful julekalender

El tandbørste bedst i test – Den bedste elektriske tandbørste i test

El tandbørste bedst i test – Den bedste elektriske tandbørste i test

Mand, kend din (og kvindens) krop

Mand, kend din (og kvindens) krop

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Gaming

Seneste produkttests