Er du klar til Nvidia GeForce RTX 4080?

Er du klar til Nvidia GeForce RTX 4080?

Nvidia Geforce RTX 4080 er et high-end grafik kort, der også skal være en værdig modstander til 3080’eren. Hvis du ønsker at vide mere omkring det nye ekstremt vilde grafikkort, så læs med her.

Bedste grafikkort til dato

Når grafikkortet udkommer, vil det være det bedste grafikkort, som kan købes for penge. Selvom dette nye grafikkort udkommer, vil forgængeren RTX 3080 ikke blive glemt, da den stadig har specs der er bedre end ethvert middelmådigt grafikkort.

Prisen på det nye Nvidia RTX 4080 grafikkort

Der er ikke udgivet nogen officiel pris endnu og de nuværende tilgængelige grafikkort på markedet, stiger pt. I pris, derfor er det svært at lave en vurdering af den egentlige pris på det nye grafikkort. Hvis vi antager at priserne på markedet, kommer tilbage til det normale, så vil det koste 699$, hvilket er svarende til 4954,38 danske kroner.

Udgivelsesdato

Der er mange rygter omkring det nye grafikkort, og det forventes at være tilgængeligt på markedet i september 2022. Nvidia holder dog på udgivelsesdatoen, så der er ikke noget officielt oplyst endnu, så det er bare at glæde sig og være klar når lanceringen bliver oplyst.

Specifikationer

Det nye grafikkort har fabelagtige specifikationer, faktisk de bedste til dato. Men de nye specs på grafikkortet er kun rygter, så det er ikke garanteret.

  • VRAM (GDDR6X) 16 GB
  • CUDA-cores / 14,080
  • Ray tracing cores / 144
  • Tensor cores / 440
  • Bus Width / 256

Grafikkortet er også blevet udrustet med en 12-pin PCle generation 5 power connector, som er designet til at modtage 600W fra PSU’en over et enkelt kabel.

Leder du efter et tilsvarende grafikkort, kan du finde et i vores grafikkort test.

Relaterede Indlæg

Hvordan virker en smartwatch?

Hvordan virker en smartwatch?

Hvad er mAh?

Hvad er mAh?

Hvad skal man være opmærksom på ved køb af powerbank?

Hvad skal man være opmærksom på ved køb af powerbank?

Drone regler – Hvor må man flyve med drone?

Drone regler – Hvor må man flyve med drone?

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming