Få en fræk påske med disse 3 produkter

Få en fræk påske med disse 3 produkter

Påsken er lige om hjørnet og det betyder, at du skal have det store frokostbord klar, fyldt med snaps og gule kyllinger.

Men nu kan du også holde påske inde i soveværelset – en såkaldt fræk påske oplevelse. Hvis du gerne vil have en ekstra fræk påske i år, så kan det være, du skal have fat i påske-legetøjet til lidt sjov og ballade med din partner.

Vi har derfor fundet 3 styks frækt påskelegetøj som dig og din partner kan få glæde af her i påskeferien, lidt hanky panky skal der til en gang imellem. Bestil produkterne her og overrask din partner med en fræk påske gave!

Amaysin Ribbed Love Vibrator Æg

Du kan bruge dette æg, som en sjov påskejagt i soveværelset! Det vil være en overraskelse som din partner ikke vil forudse. Det kan styres med fjernbetjeningen, og oplades med en USB kabel, når batteriet er død.

Ægget kan indføres vagina, og så kan du ellers have en fest med at fjernstyre vibrationerne indeni din partner. Ganske underholdende for jer begge to!

Tailz Fluffy Bunny Tail Anal Plug

Få besøg af påskeharen med en anal plug, der er formet som en kaninhale. Det bliver da ikke mere festeligt end det! Kan købes i lyserød, såvel som så mange andre farver!

Du kan med fordel tilkøbe noget glidecreme, så kaninen aka din partner bliver ekstra lystig og måske lidt mere fræk. Det gør oplevelsen meget sjovere for jer begge to!

Master Series Bad Bunny Maske

Klæd damen ud som en fræk påskehare med denne maske! Du kan til din egen fordel kombinere masken med den frække kaninhale, for at fuldende det det elegante påskelook! Så bliver påsken altså ikke bedre.

Kommenter

Relaterede Indlæg

Top 10 sjove bådnavne!

Top 10 sjove bådnavne!

På jagt efter voksen sengetøj?

På jagt efter voksen sengetøj?

Dagens babe er frække Ruth Young!

Dagens babe er frække Ruth Young!

5 sjove sportsgrene, du kan kaste dig ud i

5 sjove sportsgrene, du kan kaste dig ud i

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Seneste produkttests