Få en RackBuddy for livet

Få en RackBuddy for livet

RackBuddy giver dig den ultimative moderne garderobe og geniale muligheder for opbevaring og indretning.

Efterspørgslen steg relativt hurtigt efter, at de to stiftere af virksomheden, prøvede forskellige løsninger af hjemme i garagen. De besluttede sig for, at prøve at lave tøjstativer ud af vandrør, eftersom den ene ejer skulle flytte i nyt hjem, og de garderobeløsninger der allerede var på markedet enten var ustabile eller smagsløse.

Rackbuddy kan meget mere end at lave tøjstativer

Idéerne er ikke få, og at gå fra idéen om et tøjstativ til, at producere noget som, skal være en del af din og dit hjems personlighed, er ikke nemt. Nu er der ingen grænser for, hvad de kan udrette og leverer løsninger til alle rum. De går meget op i, at funktionalitet og design går hånd i hånd, derfor kan du også sagtens forventer, at du får velovervejede og veldesignede løsninger.

Som du kan se, har du mulighed for at bruge det på rigtig mange måder. Der er stadig den ikoniske stil med vandrørene, som giver dit rum et unikt og retro design, og du har helt selv mulighed for, at designe din drømmeløsning.

Produkterne er lavet ligesom en god ven til, at holde i meget lang tid samt til, at gøre dit liv en lille smule bedre, som de selv siger. Samtidig med et robust produkt skal priserne stemme over ens med

For at imødekomme hyggen kan du skabe dit eget sted, hvor du kan sidde og nyde de små ting i livet. Det er en anderledes måde at indrette dit hjem på, men ligesom at du måske går op i lamper, stole, borde og hvad det ellers måtte være, hvorfor så ikke gøre en simpel bøjlestang til noget helt særligt?

Du kan herunder se andre kreative idéer, og få inspiration til hvad dit næste projekt måske skulle være!

Kommenter

Relaterede Indlæg

Ring introducerer en mini drone der patruljerer dit hjem når du ikke er der

Ring introducerer en mini drone der patruljerer dit hjem når du ikke er der

Whisky tønde – Et must-have til enhver man cave

Whisky tønde – Et must-have til enhver man cave

Luksus Autocamper til 35 millioner kroner

Luksus Autocamper til 35 millioner kroner

Vild lyd: JBL L100

Vild lyd: JBL L100

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming

Seneste produkttests