Få et professionelt look til hjemmekontoret

Få et professionelt look til hjemmekontoret

Dette indhold er sponsoreret

Måske har du egen virksomhed, eller måske har du hjemmearbejdsdage. Hvad end der gør, at du skal sidde mange timer foran et skrivebord i egen bolig, så er det altid rart at gøre det med stil. Køb kontorstole, der matcher din stil og fremhæver din professionalisme ved onlinemøder.

Selvom stilen jo skal passes, så er der ingen grund til at gå på kompromis med komfort og ergonomiske egenskaber, når du skal have ny kontorstol. Hvis du gerne vil have et klassisk og alligevel moderne design, så er en stol med kunstlæder et godt valg. Ikke nok med at det ser stilet ud, så er det også en enormt praktisk overflade, der er nem at rengøre, hvis du skulle spilde morgenkaffen på stolen.

Vælg en stol til ham og hende

Hvis du selv kunne vælge, så sad du nok i en Chesterfield stol med mørkerødt læder og røg en cigar i dit kæmpe kontor, men når vi nu lige skal tilbage til virkeligheden, er sandsynligheden for, at du i dette øjeblik er ved at finde en kontorstol til det bagerste hjørne af jeres stue ret stor.

Du er sandsynligvis forvist til det modsatte hjørne af legehjørnet og har muligvis også fået pålagt at den nye kontorstol skal matche med sofaerne. Fair, men er de fleste kontormøbler ikke bare sorte, tænker du måske lidt ængsteligt. Her er det heldigvis, du kan klikke ind på AJ Produkter og få en glædelig overraskelse. De sælger nemlig kontorstole med og uden armlæn, som alle er ergonomisk designet og har features såsom forskellige farver og justerbare sæder og ryglæn.

Hvis du for eksempel vælger modellen Milton, kan du få den i sort med netryg, som giver et let udtryk, der passer til de fleste stuemøblementer. Du kan dog også vælge modellen i en mere klassisk udgave, hvor det lange rektangulære rygstykke er stofbeklædt og kan fås i hele fem forskellige farver. Rygbetrækket er i øvrigt aftageligt, så det let kan vaskes, hvis nogen forveksler kontorhjørnet med legehjørnet i stuen.

Flyd væk i en skålformet kontorstol

Kontorstole er der mange af, men hvis du vælger modellen Grimsby fra AJ Produkter, får du en prisvenlig kontorstol med et ekstra slidstærkt betræk, der dækker over en ekstra tyk polstring, som gør det behageligt at sidde i op til otte timer. Hjulene er letrullende, og du undgår derfor irritationsmomenter såsom at sidde fast. Kontorstolen er forholdsvis lille i udtrykket, så den ikke dominerer stuen, så det er nok et af de bedste køb, i forhold til hvad du får for pengene. Der er indbygget lændestøtte i ryggen og en synkronmekanisme, der lader sæde og ryg bevæge sig på samme tid. Både ryg og sæde er skålformede, så du rigtigt føler dig støttet rent ergonomisk. Du kan endda justere armlænene, som faktisk også er aftagelige.

Hvis du gerne vil have en kontorstol, som for alvor blender ind i stuens omgivelser, så er en flot og stilfuld stol som Watford lige dig. Den fås med både ryg, nakkestøtte og sæde i grå, beige eller den mere traditionelle sorte.

Relaterede Indlæg

Giv din partner en Valentinsdag hun aldrig glemmer 🧡

Giv din partner en Valentinsdag hun aldrig glemmer 🧡

Hvad er en penis forlængelse og hvilken type er bedst?

Hvad er en penis forlængelse og hvilken type er bedst?

Julegaveønsker: Mærkevarer tøj til mænd

Julegaveønsker: Mærkevarer tøj til mænd

Mandegaver: 6 gode julegaveønsker

Mandegaver: 6 gode julegaveønsker

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming