Få fingrene i de lækre japanske køkkenknive!

Få fingrene i de lækre japanske køkkenknive!

Skal du forkæle dig selv med nogle nye japanske køkkenknive?

Hvis du har en passion(og måske en temperament) som Gordon Ramsay, så skal du da have fingrene i gode køkkenknive. For det bliver altså bare dét mere lækkert at kokkerere, når udstyret i i tip top stand.

En ægte kok har styr på sagerne – også når det kommer til lækre knive, som de kan snitte, skære og hakke med. Japanske køkkenknive er især i højt kurs hos både professionelle og uddannet kokke, såvel som amatørkokkene hjemme i de danske hjem.

Du kan komme til at snitte løg som Jamie Oliver himself eller skære i lækkert marineret kød som Thomas Rode.

Læs med her, hvor vi har udvalgt nogle af de mest populære japanske køkkenknive, som du kan få fingrene i til dit eget køkkenunivers.

Nakiri grøntsagskniv

Med denne kniv i dit køkkenudstyr så kan du nemt klare de store og mindre grøntsager på ingen tid. Den kan nemlig snitte igennem selv de mest besværlige og tykke stykker grøntsager – f.eks. en knoldselleri eller en ordentlig stor kartoffel.

Det er en klassiker blandt de andre japanske køkkenknive, og du vil uden tvivl blive helt forelsket i denne luksuriøse kniv.

Santoku kokkekniv

Uha, sådan en sag skal du da have her! Den her kniv er i en liga for sig selv, og er klart et populært valg hos professionelle kokke. Det skyldes, at kniven kan bruges til forskellige slags teksturer – så det er egentlig kun fantasien, der sætter sine grænser her.

Med denne kniv kan du ægte komme igang med dit gastronomiske eventyr, hvor du kan eksperimentere med nye retter, der kan imponere gutterne eller bare damen en lørdag aften. Lyder det ikke som noget for dig?

Forskærerkniv

Elsker du også et godt stykke kød, der skal skylles ned med et glas full-bodied rødvin? Så skal du give dig selv denne forskærerkniv. Det er den perfekte kniv til at skrive din okse – eller svinesteg med. For hader vi ikke alle en smadder sløv kniv, der smadrer det lækre kød?

Denne forskærerkniv er knivskarp, og kan grundet stålets hårdhed vil den forholde sig skarp i lang tid af gangen. Det føles nærmest som smør, når du skærer gennem køddet med denne kniv.

Fandt du noget nyt til køkkenskuffen og dit køkkenudstyr? Nu hvor du er i gang, så skal du da også have en slibesten, der kan holde dine nye japanske køkkenknive skarpe som bare pokker. Læs mere her: Slibesten til knive

Kommenter

Relaterede Indlæg

Vil du være Iron man? Køb en funktionsdygtig Iron Man dragt!

Vil du være Iron man? Køb en funktionsdygtig Iron Man dragt!

Husker du Chili Klaus? Prøv hans chili roulette

Husker du Chili Klaus? Prøv hans chili roulette

Skal du være den nye ejer af et ægte lyssværd?

Skal du være den nye ejer af et ægte lyssværd?

5 tips til den perfekte fest

5 tips til den perfekte fest

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Gaming