Få glatte ben med en safety razor 

Få glatte ben med en safety razor 

Dette indhold er sponsoreret

En safety razor beskytter din hud mod snitsår

Nu er det sommer, og jeg vil ud og vise mine ben, men først skal de altså lige have en pæn omgang med min nye safety razor, for det er nogle værre stikkelsbærben. Jeg er ikke typen, der barberer mine ben om vinteren og ej heller, når det er buksevejr. Pludselig bliver det så kjole vejr og vejr til shorts, og så er det altså lige at jeg hiver min safety razor frem for at få de helt pæne ben.

Fodtøj til dine ømme fødder og tæer

Nu går jeg en hel del, fordi jeg elsker at bevæge mig og jeg er ærligt talt ikke særligt glad for at køre på cykel. Sådan har det været siden jeg faldt på cykel og fik en halv hjernerystelse sidste år. Det var virkelig en forskrækkelse. Jeg siger jer, man kan virkelig komme til skade i trafikken. Er I godt klar over det! Personligt sætter jeg mig aldrig på en cykel igen. Så hellere tage lidt længere tid om at nå fra A til B. 

Det helt rigtige fodtøj er guld værd for fødderne

Jeg er heldigvis rigtig glad for at bevæge mig til fods, og derfor er det også vigtigt for mig at finde noget rigtig godt fodtøj. Det skal ikke bare være almindelige sandaler eller sko, men noget der virkelig gør noget godt for mine fødder, der skal gå rimeligt meget i løbet af deres liv. Ligesom jeg gør mig umage med at finde en god safety razor til mine ben, så jeg kan få de her åleglatte ben, så gør jeg mig umage for at finde nogle rigtig gode sko og sandaler til mine fødder.så de ikke bliver ømme af at færdes rundt omkring.

Gå en tur med en god ven

Er der noget som Corona har lært os så er det at gå en tur. Vi skaber venskaber gennem hele livet. Nogle har vi helt fra barnsben, andre har vi mødt senere i livet. Hvordan end venskabet er opstået, så er det altid rart at gå en tur sammen med en ven og bevæge sig rundt som kameler imens samtalen går. Man taler så godt sammen når man går afsted, og der kommer nogle anderledes samtaler ud af de her ture. Her er det vigtigt at have noget godt fodtøj på, så man kan gå raskt af sted og have det behageligt og rart. Og husk nu at barbere dine bare ben med en god safety razor om sommeren.

Relaterede Indlæg

5 sjove sportsgrene, du kan kaste dig ud i

5 sjove sportsgrene, du kan kaste dig ud i

Julekalender med sexlegetøj til mænd – Sinful julekalender

Julekalender med sexlegetøj til mænd – Sinful julekalender

El tandbørste bedst i test – Den bedste elektriske tandbørste i test

El tandbørste bedst i test – Den bedste elektriske tandbørste i test

Mand, kend din (og kvindens) krop

Mand, kend din (og kvindens) krop

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Gaming

Seneste produkttests