Få mere selvtillid med en større penis: Brug en penis forlænger

Få mere selvtillid med en større penis: Brug en penis forlænger

Mænd har altid haft deres maskuline dele i fokus, det er et organ der har været et symbol på styrke og magt. Den repræsenterer mere end bare at give sin partner en god nydelse, den repræsenterer også maskulin selvsikkerhed og en dyb personlig energi.

Der er selvfølgelig en del mænd som er utilfredse med, hvad de er blevet født med og det kan påvirke ens dagligdag på mange måder. Det kan ødelægge selvtilliden i hverdagen eller ens succes i at fastholde en romantisk og intim partner. Det er typisk mænd der har normale penis størrelser der bekymrer sig om den er stor nok. Der vil altid være nogen som leder efter nye metoder til at få de ændringer de ønsker, nogle gange lidt for risikable metoder.

Hvorfor vælge en penisforlænger?

Der findes mange metoder til at forstørre ens penis, men det er som sagt ikke alle metoder der er lige ufarlige. Læger samt det videnskabelige miljø har anerkendt en metode, som er god og sikker når det kommer til at forlænge ens penis. Det er nemlig extendere der gør brug af trækning til at forlænge og forstørre penissen. De tilfører en spænding på det valgte område og benytter sig af kroppens naturligt opstående fænomen, cytokinese. En jævn og strækkende bevægelse hjælper kroppen med at få celler til at dele sig og multiplicere hvilket på længere sigt medfører udvikling af nyt væv, og dermed gør din penis større.

Der er utroligt mange undersøgelser bag en penisforlængers effekt på det mandlige organ, og flere studier end man lige forventer.

Mange mænd gør brug af invasive og risikable procedurer for at imødekomme denne store penis, som de fleste ønsker, dog er det med tiden blevet unødvendigt at risikere ens helbred, for at få en større penis. Faktisk er en penisforlænger der giver en trække-effekt, et af de eneste bevisbaserede løsninger i forhold til forstørrelse af penissen. I nogle tilfælde kan operationer også være en mulighed, men det forekommer ikke uden risici.

Hvordan virker en penisforlænger?

Penisforlængeren gør brug af strækteknologi, der virker på den måde at den sætter kroppens væv for et langvarigt stræk, og dette vil over tid resultere i en cellefordeling. Det er en metode som er videnskabeligt bevist. Man skal dog bruge penisforlængeren over en længere periode. De fleste mænd bliver overvældet og overrasket over de gode resultater som en penisforlænger medfører, både i slap og stiv stand. De fleste oplever en forøgelse på 2-5 cm, på både længden og tykkelsen.

Kommenter

Relaterede Indlæg

Hvorfor stiger elprisen – og hvor kan du spare?

Hvorfor stiger elprisen – og hvor kan du spare?

Bedste anal sexlegetøj fra Sinful

Bedste anal sexlegetøj fra Sinful

Fem fitness gadgets til mænd

Fem fitness gadgets til mænd

Far jokes du med garanti ikke vil gå glip af!

Far jokes du med garanti ikke vil gå glip af!

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Seneste produkttests