Få silkeblød hud med en barberkniv!

Få silkeblød hud med en barberkniv!

Der er ikke noget mere lækkert end friskbarberet skæg – en opgave som mange mænd løser med en barbermaskine, men har du overvejet at bruge en barberkniv?

Hvorfor skal du bruge en barberkniv, når du har en skraber? Der er fordele ved at benytte en barberkniv frem for en traditionel barberskraber. Du har sikkert set scenen fra James Bond filmen Skyfall, hvor Moneypenny barberer James med en barberkniv. Det kræver en rolig hånd og præcision om at få et knivskarpt resultat.

Du kan læse med i denne artikel, og finde lidt mere ud af fordelene ved en barberkniv.

Hvad er en barberkniv?

En barberkniv er en kniv, der er udviklet til formål at kunne barbere skæg. Man skraber simpelthen skægget af huden med en kniv. Nogle kalder det også for en ragekniv. Dog er der tale om en smal og aflang skarpsleben kniv, der kan bruges til at skrabe skæg af med. Barberkniven kan foldes i håndtaget, så den ikke skærer nogen, når den lægger i skuffen.

Sådan finder man den bedste barberkniv

Der er ikke en bestemt måde at finde en god barberkniv på, og det skyldes, at der ikke kun findes en speciel kniv, som er bedst for alle. Det kan variere i forhold til din hud eller skægvækst.

De barberknive som er mest populære bliver dog produceret i Tyskland eller Frankrig. Det er oplagt at kigge efter landet det er produceret i, når du skal vælge en barberkniv. Det vigtigste er især når man køber en barberkniv, er at man ikke gå på kompromis. Man kan sagtens finde billige modeller og varianter på markedet, men disse er sjældent i høj kvalitet. Hvis man køber en ordentlig kniv til at starte med, er man også sikker på at den kan holde i mange år.

Du kan overveje denne barberkniv, der har rødbrunt træskaft. Det er perfekt til manden, der ønsker en autentisk og ultimativ barberingsoplevelse. Den giver en tæt og flot resultat!

Sådan bruger du en barberkniv

Det er faktisk ganske simpelt at benytte en barberkniv. Hvis du gerne vil lære at bruge en barberkniv, kan du følge trinene nedenstående:

  • Hold på barberkniven med dine ringfinger omkring den tang, der er for enden af barberbladet.
  • Den midterste finger og din pegefinger skal være på bagsiden af barberbladet, blot afslappet.
  • Tommeltotten skal man placere på siden omkring midten.
  • Nu skal du blot skrabe dit skæg af, ved at lægge lidt tryk med tommelfingeren. Vær dog forsigtig så du ikke skærer dig selv.

Hvis det er første gang, at du benytter en barberkniv, vil det være en god ide at finde en guide på YouTube. Så kan du nemlig visualisere, hvordan det bør gøres og at du formår at gøre det rigtigt.

Sørg også for at påføre noget barberingsskum, før du går i gang med at barbere dig. Det giver dig et bedre resultat, uden det vil komme til at klø efterfølgende.

Slibning af din barberkniv

Du ved nok allerede i forvejen, at ens barberskraver kan blive sløv med tiden. Det samme gælder for en barberkniv. Den bliver med tiden ujævn og sløv. Derudover kan der være en chance for at skabe irritationer, skægpest og rødme, ved brug af en sløv barberkniv.

Hvis du vil sikre dig en god og behagelig barbering hver gang, er det vigtigt at du også får slebet kniven, derudover er det også vigtigt at rengøre kniven efter brug.

Slibningen kan foretages på flere måder, men det bedste værktøj til dette er en læderstrop. Du kan købe noget slibepasta, det indeholder mikroskopiske diamantpartikler, som sikrer at man får et skarpt knivblad. Pastaen skal påføres på din læderstrop før slibningen.

Fordele og ulemper ved brug af barberknive

Ikke alle mener, at det er en god ide med en barberkniv, men der er dog mange fordele ved at benytte sig af en.

Den største fordel er, at du opnår en glat barbering med et skarpt blad. Hvis du vil have skarpe kanter eller generelt et skarpt look, så kræver det også en god barberkniv til dette.

Ved at købe en barberkniv kan man også spare en del penge, da du slipper for at købe nye barberblade hele tiden. Du kan bruge barberkniven flere gange, hvis du sørger for at vedligeholde den godt.

Kommenter

Relaterede Indlæg

Opvaskemaskine test – Her finder du den bedste opvaskemaskine

Opvaskemaskine test – Her finder du den bedste opvaskemaskine

Mikroovn bedst i test – En oversigt over de bedste mikrobølgeovne

Mikroovn bedst i test – En oversigt over de bedste mikrobølgeovne

Opfordring til at slette TikTok – Potentielt datalæk

Opfordring til at slette TikTok – Potentielt datalæk

Mælkeskummer test – Opgrader din kaffe med lækkert skummet mælk

Mælkeskummer test – Opgrader din kaffe med lækkert skummet mælk

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Gaming

Seneste produkttests