Fede ure: Omega Dark Side Of The Moon

Fede ure: Omega Dark Side Of The Moon

De schweiziske urmagere Omega har produceret et ur, som kaldes Omega Dark Side Of The Moon. Dette ur, der er anbragt i en sort keramisk urkasse, vil helt sikkert få folk til at se sig omkring med sit unikke og stilfulde design. Men det er ikke kun udseendet, der er imponerende: Omega Dark Side Of The Moon er også fyldt med funktioner, der gør det til et helt unikt ur.

Uret er lavet af sort keramik og har en diameter på 42mm. Det er vandbeskyttet op til 50 meter og har et datovisning ved tre-uret positionen. Visere og markører er belagt med Super-LumiNova, hvilket gør dem synlige i dårlige lysforhold. Uret drives af Omega-kaliber 251O krystalkvartsurværk og har en batterilevetid på ca. tre år. Dark Side Of The Moon er drevet af Omega’s Calibre 9300, et selvoptrækkende kronografisk urværk med koaksial undslipning. Dette urværk er certificeret af COSC (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres) som en kronometer, hvilket betyder, at det har gennemgået strenge test for at sikre nøjagtighed og præcision.

Dette ur er også udstyret med Omega’s innovative “Si14” siliciumbalancefjeder, som er med til at forbedre modstandsdygtigheden over for stød og vibrationer. Silicium er også antimagnetisk, hvilket betyder, at Omega Dark Side Of The Moon er mindre påvirket af eksterne magnetfelter end andre ure på markedet 

Omega’s Dark Side Of The Moon er et virkelig imponerende ur, der kombinerer teknisk ekspertise med iøjnefaldende design. Hvis du er på udkig efter et ur, der vil vende hovederne og holde præcis tid, så er Omega Dark Side Of The Moon noget for dig!

Omega’s Dark Side Of The Moon er ikke på listen over verdens dyreste ure, men det skal dog nævnes, at prisen er godt på vej dertil!

Se uret her:

Elsker du ure, eller er du mon på udkig efter andre chronograph ure som Omega’s Dark Side of the Moon, så kan du kigge med her, hvor vi gennemgår nogle fede ure til mænd – for smukke accessories skal man ikke gå ned på!

Se også Hublot Big Bang collection hvis du er til de helt dyre ure.

Relaterede Indlæg

SSD harddisk test – Få plads til alt på en lynhurtig SSD harddisk

SSD harddisk test – Få plads til alt på en lynhurtig SSD harddisk

Hvordan virker en smartwatch?

Hvordan virker en smartwatch?

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming