Fem bud på god hudpleje til mænd

Fem bud på god hudpleje til mænd

Det er vigtigt, at man passer på din hud – og det gældes også os mænd. Selvom de fleste føler, at det er en “kvindeting”, så har vores hud mindst lige så meget brug for fugt, beskyttelse og afrens. Mænd bruger ofte mere tid ude i kulden om vinteren og varmen om sommeren end kvinder gør, og det er derfor ekstra vigtigt, at man har en god creme. Det samme gælder, at få renset sin hud om aftenen – alt skidt der kommer i ansigtet i løbet af dagen, kan være med til at tilstoppe din huds porer. Bumser og urenheder er ikke særlig charmerende og kan svække ens selvtillid, når man skal på date eller score en sød pige. Derfor er det en god idé at investere i hudpleje til mænd, således man kan opretholde en pæn hud. 

Nedenfor har vi derfor samlet 5 hudplejeprodukter som er alsidige og gode til mænd.

Biotherm Homme Basics Line Cleanser

Det første produkt er en ansigtsrens. Denne ansigtsrens er det første step i god hudpleje til mænd, da man bør vaske sit ansigt dagligt, og gerne morgen og aften. Denne rens er udviklet specielt til mænd, og kan bruges til alle hudtyper. Den er skånsom for huden, men renser og fjerner snavs og urenheder effektivt fra huden. Ansigtsrensen skal blot skummes op med en smule vand, og man skal derefter bruge hænderne til at rense ansigtet i cirkulære bevægelser. Rensen er tilsat Biotherms Life Plankton™, som bidrager til en sund og velfungerende hud. 

Australian Bodycare Face Tonic

Næste step i en god hudpleje til mænd er en skintonic. Skintonic fordeles på en vatrondel som man efterfølgende kører forsigtigt hen over ansigtet. Formålet er, at få fjernet eventuelt snavs samt tilføje fugt og glød til huden. Denne skintonic fra Australian Bodycare renser huden i dybden og mindsker bakteriedannelse på huden, da den indeholder Tea Tree Oil. Derfor er denne god til at forebygge urenheder samtidig med at den tilfører fugt og glød til din hud. Denne kan bruges både morgen og aften efter afrens af huden.

Clinique For Men Maximum Hydrator Water-Gel Hydrating Concentrate

Det tredje step til en god hudpleje til mænd er en serum, som hydrerer, tilfører fugt og giver glød. En serum er en koncentreret formel, som er essentiel når det gælder hudpleje. Ligeså vigtig som afrens af huden er, ligeså vigtigt er det, at bruge en god ansigtsserum. Denne serum er spækket med fugt og hydrerende ingredienser, samtidig med, at den indeholder Liquid-Sphere-teknologi, som er antioxidanter. De hjælper dig med at fastholde fugten i din hud i op til 72 timer og beskytter mod skadelige stoffer fra den miljømæssige påvirkning.

Biotherm Homme Aquapower 72H

Fjerde step i en god hudpleje til mænd er en god creme. En creme giver fugt, men hjælper også med at beskytte mod fugttab i løbet af dagen og om natten sørger den for et ekstra fugtboost. Denne creme fra Biotherm er en ultra fugtgivende creme, som giver dig blød og spændstig hud. Cremen er fyldt med vitaminer og mineraler der giver dig en sund hud, og dermed forebygger risikoen for uren hud og rynker.

Clinique For Men Maximum Hydrator Eye

Dette step er ikke livsnødvendigt i en god hudpleje til mænd. Men hvis du vil gå all-in på hudplejen er denne øjencreme uundværlig – specielt hvis du døjer med mørke rander og små rynker i øjenområdet. Denne creme virker i 96 timer og hjælper med at mindske de små rynker i øjenområdet samt mørke rander.

Relaterede Indlæg

SSD harddisk test – Få plads til alt på en lynhurtig SSD harddisk

SSD harddisk test – Få plads til alt på en lynhurtig SSD harddisk

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Kan man klippe en hund med en almindelig trimmer?

Kan man klippe en hund med en almindelig trimmer?

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming