Fem musthave gadgets til bilen

Fem musthave gadgets til bilen

Bilen er et sted, hvor de fleste bruger meget af deres tid hver dag. Derfor er det også vigtigt, at komfort er i højsædet, når man er ude at køre. Vi har fundet 5 gadgets, som gør dine køreture meget mere komfortable, og som med sikkerhed vil skabe mindre rod i bilen. 

Opbevaringsboks til bilen

Med denne opbevaringsboks kan du holder styr på dine ledninger og andre små nips, som man har liggende i sin bil. Boksen er nem at installere, da den blot skal fastsættes mellem en af forsæderne og midterkonsollen. Opbevaringsboksen kan rumme en telefon, og hvis den skal oplades, kan ledningen stikkes op gennem et hul i bunden af opbevaringsboksen. Den kan dog også rumme mønter, nøgler samt forskellige kort, såsom parkeringskort og benzinkort. 

Opbevaringskasse til bagagerum

Roder dit bagagerum? Så frygt ej – dette er løsningen, på alle dine frie genstande, som ligger og flyder i bagagerummet. Opbevaringsboksen gør det nemt for dig at organisere dit bagagerum, og holder tingene på plads, så de ikke rasler rundt i bagagerummet under kørsel. Boksen måler 50x33x33cm, og hvis den ikke er i brug, kan den let foldes sammen. Opbevaringsboksen har 3 rummelige rum, som gør, at du også kan fordele genstandene. 

Håndstøvsuger til bilen

Vi ved allesammen, at vores biler hurtigt bliver fyldt med skidt og krummer. Det kan dog være svært at finde tid til, at få den støvsuget, da det både er tidskrævende og besværligt. Med denne håndstøvsuger, har det aldrig været nemmere, at få støvsuget skidtet og krummerne i bilen. Støvsugeren er håndholdt, og har et genopladeligt batteri.

Cyber Clean til bil

Cyber Clean er en rengøring masse, som kan nå skidt og fedt de steder, hvor det er svært at tørre med en klud. Det kan f.eks. være i dine kopholdere eller småtingsrum i bilen. Massen hjælper dig med at få rengjort de steder, som hurtigt bliver ulækre, fordi de er svære at nå. Massen kan bruges flere gange, og skifter selv farve, når den ikke kan absorbere mere snavs. 

Elektrisk madkasse til bilen

Hvis du bruger så meget tid i bilen, at din frokost også foregår der, er denne gadget særdeles god til dig. Dette er en madkasse, som kan tilkobles bilen og deraf opvarme din frokost. Den kan også holde din mad varm. Madkassen er nem at anvende, da den blot skal tisluttes til din bils cigarettænder. Det tager kun madkassen få minutter at opvarme maden, og den er derfor også perfekt at at tage med på længere køreture i bilen.

Kommenter

Relaterede Indlæg

5 sjove sportsgrene, du kan kaste dig ud i

5 sjove sportsgrene, du kan kaste dig ud i

Gaming mus test – De 7 bedste gamer mus på markedet

Gaming mus test – De 7 bedste gamer mus på markedet

Gadgets: Fede ting til hjemmet

Gadgets: Fede ting til hjemmet

Julekalender med sexlegetøj til mænd – Sinful julekalender

Julekalender med sexlegetøj til mænd – Sinful julekalender

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Seneste produkttests