Find din næste herre parfume her

Find din næste herre parfume her

Hvem elsker ikke at dufte godt? Ellers kan du komme til det med disse 4 herre parfume muligheder!

Find din helt egen statement parfume, som du kan bruge til enten hverdag, fest eller arbejde. Der er en masse parfumer at vælge imellem, hvilket godt kan gøre det svært at finde en. Hvis du ikke selv har en personlig præference, men bare foretrækker noget, der dufter godt – så har du muligheden lige her.

Vi har nemlig nøje udvalgt 4 herre parfumer til dig – der er både lidt til den krydret, lette og mere friske side. Kig med nedenfor, hvor vi lister dem op for dig!

4 herre parfume muligheder

LA NUIT DE L’HOMME fra Yves Saint Laurent

Denne parfume er meget maskulin og vil passe godt til både hverdag, men også til aften. Den er elegant med varme dybe og orientalske duftnoter. Den er intens, men også sensuel. Du er garanteret at kunne tiltrække damerne, når du har et sprøjt eller to på af denne herre parfume! Du kan vælge mellem forskellige størrelser, så det matcher med din pengepung.

SAUVAGE fra Christian Dior

Denne Christian Dior Sauvage herre parfume er inspireret af magiske timer i tusmørket. Duften oser af mystik og har forførendee noter, der kommer til udtryk i en kraftig og intens duft. Det er en god parfume til dig, der elsker de mere krydrede dufte og gerne vil dufte ekstra maskulin.

THE ONE FOR MEN fra Dolce & Gabbana

Det er en af Dolce & Gabbanas bestsellere og vi forstår godt hvorfor. Denne parfume dufter nemlig så godt, at din dame aldrig vil lade dig ude af syne. Det er en herre parfume til dig, der er selvsikker og gerne vil dufte godt imens du fører dig frem.

LE MALE fra Jean Paul Gaultier

Denne herre parfume er en klassiker fra Jean Paul Gaultier. Le Male har en orientalsk duft, der både er frisk og sexet. Le Male er til den hårde fyr med et blødt hjerte og til mænd i alle aldre. Så tøv ikke med at prøve denne parfume af!

Kommenter

Relaterede Indlæg

5 sjove sportsgrene, du kan kaste dig ud i

5 sjove sportsgrene, du kan kaste dig ud i

Gadgets: Fede ting til hjemmet

Gadgets: Fede ting til hjemmet

Gaming mus test – De 7 bedste gamer mus på markedet

Gaming mus test – De 7 bedste gamer mus på markedet

Julekalender med sexlegetøj til mænd – Sinful julekalender

Julekalender med sexlegetøj til mænd – Sinful julekalender

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Seneste produkttests