Føler du dig stresset?

Føler du dig stresset?

Dette indhold er sponsoreret 

Vi kan alle sammen komme igennem perioder, hvor der er ekstra knald på arbejdsopgaverne og store forventninger til ens præstation fra den øverste ledelse. Du oplever måske, at du har lidt sommerfugle i maven, svedige håndflader og generel uro i kroppen, når der er allermest travlt. Hvis du oplever kontinuerligt, at du er stresset og hverdagen føles meget uoverskuelig, så kan det være begyndende tegn på stress. Læs med i denne artikel, og hør mere om hvordan stress føles, og hvordan du kan bekæmpe det. 

Hvordan ved du, om du har stress?

Hvordan føles stress?  Stress kan opleves enten fysisk eller psykisk. De fysiske symptomer vil være ondt i maven, svedige håndflader, uro i kroppen og hjertebanken. For nogle kan de symptomer være sporadiske. Det vil sige, at de opstår, når man har travlt, men forsvinder igen, når man har fået udført en opgave. Derimod kan symptomerne også være vedvarende, og medføre til, at du bliver inaktiv med dine arbejdsopgaver, selvom du har rigtig travlt. De psykiske symptomer kan være svingende humør, tab af hukommelse og generel irritation. Du vil slet ikke have lyst til at lave noget, og alt kan virke mere uoverskueligt end normalt. Hvis du føler, at du er ved at udvikle nogle af de førnævnte symptomer, så kan det være du skal opsøge hjælp. Det er bedre, du får hjælp til at håndtere din stress, fremfor at gå rundt med det alene. 

Hvordan kan du få hjælp til din stress?

Der findes en række professionelle, som du kan henvende dig til, hvis du har milde eller alvorlige tegn på stress. Det første, som du kan gøre, det er at henvende dig til din læge. Måske din læge vil kunne se, om du har et for højt blodtryk eller generel stivhed i kroppen. Det kan være, at din læge kan henvise dig til en professionel rådgiver, som har værktøjer til at bekæmpe din stress. Hvis du ikke gør noget ved din stress, så kan det have konsekvenser for dit helbred. Derfor er det bedst, hvis du modtager professionel hjælp. Måske du skal have nogle værktøjer til at modarbejde stress i din hverdag og med de arbejdsopgaver, du sidder med. Der er mange, der bliver sygemeldt med stress, og derfor er det ikke pinligt at erkende, at man er stresset. Snak med din læge og opsøg professionelle, der står klar til at hjælpe dig med stress i din hverdag. 

Relaterede Indlæg

Giv din partner en Valentinsdag hun aldrig glemmer 🧡

Giv din partner en Valentinsdag hun aldrig glemmer 🧡

Hvad er en penis forlængelse og hvilken type er bedst?

Hvad er en penis forlængelse og hvilken type er bedst?

Julegaveønsker: Mærkevarer tøj til mænd

Julegaveønsker: Mærkevarer tøj til mænd

Mandegaver: 6 gode julegaveønsker

Mandegaver: 6 gode julegaveønsker

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming