Første trailer til The Rings of Power er udgivet! Se med her

Første trailer til The Rings of Power er udgivet! Se med her

Traileren til Amazon Studios første sæson af The Rings of Power er lige blevet udgivet. Serien har sin premiere den 2. september 2022 på Prime Video.

Glæder du dig også? Vi er spændte på at se, om denne prequel til Ringenes Herre trilogien og Hobbitten kan genfinde noget af magien, som filmene fra 2001-2003 bragte frem. Men det får vi at se til premieren den 2. september!

Læs mere bagom The Rings of Power nedenfor

Peter Jacksons filmatisering af J.R.R Tolkiens Ringenes Herre er en original film serie, som har en stor fans skarre. Filmtrilogien er en af de mest velkendte film inden for eventyr-fiktion genren. Efter Peter Jacksons store succes skal der en del til at leve op til forventningerne, især kræver det også en stor kapital til at bare forsøge at lave en prequel med inspiration af Tolkiens mange historier. Det har streamingtjenesen Amazon taget opgaven for, og denne gang gælder det ikke film, men en hel tv-serie over flere sæsoner. Den har fået navnet The Rings of Power. Amazon har i forvejen optjent en stor bunke kontanter på deres internetsalg, men har også formået at opbygge en succesrig streamingtjeneste, spørgsmålet er om hvor godt de kan levere.

Nye skuespillere sat i spil

Det er ikke de velkendte skuespillere længere som kan blive set i tv-serien, da den foregår i en hel anden tidslinje. Det foregår nemlig tusinde år før begivenhederne i Ringenes Herre og Hobitten. Seerne vil blive kastet tilbage i en æra, hvor stormagter og kongeriger opstod og gik til grunde. Serien starter ud i en tid, hvor der er nogenlunde fred, og man følger både nye og velkendte karakterer. Men de skal til at konfrontere den længe frygtede ondskab, der er genopstået i Midgård.

Optagelserne til første sæson af serien er blevet afsluttet i august på New Zealand, og Amazon har meddelt, at serien bliver vist første gang den 2. september 2022. I Danmark bliver serien tilgængelig på Prime Video med nye afsnit hver uge. Serien har på dansk fået titlen Ringenes Herre: Magtringene, der også oversættes som nævnt til engelsk som The Rings of Power.

J. A. Byona er instruktøren på denne tv-serie, men hvis man kigger på rollelisten, fremgår det, at producenterne har udvalgt nye og relativt ukendte skuespillere til mange af rollerne, der skal spilles i serien.

Om man skal glæde sig til den nye tv-serie, er lidt en smagssag, men det er en modig opgave at varetage fra producenternes side. Traileren til serien ser aldeles spændene ud, så der er noget at se frem til.

Se traileren til The Rings of Power nedenfor

Kommenter

Relaterede Indlæg

På jagt efter voksen sengetøj?

På jagt efter voksen sengetøj?

Gadgets: Fede ting til hjemmet

Gadgets: Fede ting til hjemmet

Julekalender med sexlegetøj til mænd – Sinful julekalender

Julekalender med sexlegetøj til mænd – Sinful julekalender

Hvorfor stiger elprisen – og hvor kan du spare?

Hvorfor stiger elprisen – og hvor kan du spare?

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Seneste produkttests