Forfør din partner med forspil

Forfør din partner med forspil

Mangler der nogen gange lidt spænding i forholdet, er det altid en god idé med et forførende forspil.

Et forførende forspil

Der findes mange måder at ophidse sin partner på, og det første gode bud kunne være sexet undertøj. Du kender helt sikkert følelsen af, at se din partner i frækt lingeri eller en bundløs trusse. Det er pirrende og udfordrende og viser, at din partner har gjort noget ud af sig selv.

Erotisk massage

En erotisk og sensuel massage kan være med til at løsne spændinger lidt. Brug en masse olie og smør hinanden ind i de velduftene glatte olier. På den måde får i rørt ekstra meget ved hinanden, og får skabt en sensuel stemning.

Sexlegetøj

I kan også bevæge jer ud i sexlegetøj. En magisk og klassisk nydelse har altid været sexlegetøj og det er godt til både den rutinerede og til nybegynderen. Der findes mange forskellige aspekter indenfor sexlegetøj, men en god start kan være med en vibrator. En vibrator kan bruges af både mænd og kvinder og både før og under sex.

Du kan også få fat i den mest sensuelle julekalender nogensinde, hvor dig og din partner kan prøve en masse nyt forskelligt af. På den måde kan i se, hvad der fungerer bedst for jer!

Forspil på afstand

En helt ny form for forspil for mange, kan være forførelse på afstand. Kun fantasien sætter grænserne for hvor du kan bruge en fjernstyret vibrator. Så du kan styre din partners vibrator på afstand, og det behøver ikke engang være inden for hjemmets fire vægge. Så er I klar til soveværelset, efter et langt og pirrende forspil.

Frækt rollespil

Hvis I ikke har prøvet rollespil før, er det en oplagt mulighed. Start med at finde et frækt kostume, og her er det kun fantasien der sætter grænser. Du har måske altid haft en drøm om at være sammen med en i et sygeplejerske kostume, hvorfor så ikke gøre det? Som følge af kostumet kan I for at komme i den rette stemning, anvende en pist eller bind for øjnene for at gøre det mere intens.

Kommenter

Relaterede Indlæg

Forkæl dig selv med et fadølsanlæg til hjemmet

Forkæl dig selv med et fadølsanlæg til hjemmet

Vil du være Iron man? Køb en funktionsdygtig Iron Man dragt!

Vil du være Iron man? Køb en funktionsdygtig Iron Man dragt!

Husker du Chili Klaus? Prøv hans chili roulette

Husker du Chili Klaus? Prøv hans chili roulette

Skal du være den nye ejer af et ægte lyssværd?

Skal du være den nye ejer af et ægte lyssværd?

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Gaming