Forkæl dig selv med en indbygget pejs

Forkæl dig selv med en indbygget pejs

Med en indbygget pejs eller en såkaldt biopejs får du mere varme i hjemmet, men undgår samtidigt besværet med en brændeovn.

En gaspejs sviner ikke, og du kan styre den via fjernbetjening. Dermed slipper du for alt besværet ved selv, at hente brænde og hugge og stikke i det efter en lang dag på arbejde. Vedligeholdelsen er bestemt også nemmere ved en gaspejs end en brændeovn.

Til dem som har brændeovn i forvejen, ved udmærket godt hvor meget det kan svine, og sæt nu hvis du har små børn i hjemmet, der lige sætter en hånd på. Det er også træls når du ikke kan huske, om du huskede at lukke lågen ordentligt, eller skal vente med at gå i seng til, at den er brændt ud. Ja, der mange grunde til, at vælge den moderne løsning på en brændeovn.

Du har mulighed for at få en helt åben pejs med glas på alle sider, med bagplade, til sammenhængene sider eller en 3-sidet biopejs. Mulighederne er mange, og uanset hvad du vælger, kan det noget helt specielt. Du kan næsten ikke gå galt i byen med en indbygget pejs, uanset hvilket design du vælger.

Hvorfor skal du vælge en indbygget pejs?

En indbygget pejs er den helt rigtige måde, at skabe en helt speciel stemning på. Det er helt op til dig om du ønsker, at skabe en forbindelse mellem to rum, eller om den skal bygges ind i væggen.

Billederne taler for sig selv, og du sparer tid og oprydning på de flotte pejse. De er endda en del bedre for dit indeklima – hvis det ikke sagde sig selv. Gaspejsen sørger for, at du slipper for sod og røg og på den måde, er det meget bedre for indeklimaet i dit hjem.

Du sidder sikkert og tænker, at det hele lyder super fint, men om du kan få helt den samme stemning som med en gammel traditionel brændeovn? Her er svaret både ja og nej. Vi kommer selvfølgelig et godt stykke derhen af, fordi du kan få gaspejse med naturtro træ, og flammer der ikke ligner noget billigt skrammel. Alligevel er det helt op til den enkelte, at vurdere hvad der trækker mest i en.

Vi vil dog love, at der bestemt ikke er sparet på hyggen, når det kommer til en indbygget pejs!

Vil du have flere gode råd til, hvordan du kan indrette din bolig på den bedst mulige måde – så tryk her!

Kommenter

Relaterede Indlæg

Verdens største fisk – Så stor er den

Verdens største fisk – Så stor er den

Hjemmesider du ikke vidste du manglede

Hjemmesider du ikke vidste du manglede

Bordgrill test – Vi har fundet de bedste bordgriller

Bordgrill test – Vi har fundet de bedste bordgriller

Saudi-Arabiens – The Line til 3500 milliarder

Saudi-Arabiens – The Line til 3500 milliarder

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Gaming

Seneste produkttests