Formel 1 nyheder – Hamilton snupper endnu en sejr

Formel 1 nyheder – Hamilton snupper endnu en sejr

Gårsdagens Grand Prix startede hårdt ud med, at Bottas (Mercedes) kommer foran Max Verstappen (Red Bull), men Verstappen kommer hurtigt foran igen, og tager føringen.

Lewis Hamilton (Mercedes) er ikke til at finde i fronten, men kæmper sig op, og kører et nervepirrende Grand Prix, som han ender med at vinde. Han er nu kun 14 point bagefter Verstappen med kun tre løb tilbage i dette VM.

Hamilton startede som nummer 10

Valtteri Bottas (Mercedes) kommer skidt fra start, og Verstappen fører løbet længe, indtil den 48. omgang hvor en nervepirrende duel udspiller sig mellem de to førende hold.

Hamilton startede som nummer 10, men viste hvorfor, han har sine mange titler på bagen. Han kørte nemlig et formidabelt løb, og får møvet sig ind foran Verstappen i 48. omgang, hvor det lykkedes at få Mercedes bilen ind foran Red Bull bilen.

En lettet Hamilton

Efter en hård weekend, blev der jublet stort af Mercedes holdet da den var slut. To podie pladser med en første plads imod hårde odds.

Lewis Hamilton startede nemlig på 10. pladsen til følge af to straffe, hvor den ene lød på et ulovligt motorskift, og den anden straf gik ud på, en bagvinge der ikke levede op til de krav, der er sat.

Alligevel leverer han et fremragende stykke arbejde, og det var en begivenhedsrig weekend i Brasilien for Mercedes holdet.

Kommenter

Relaterede Indlæg

Dagens babe er Carli Lyn

Dagens babe er Carli Lyn

Dagens babe Kelly Vanden

Dagens babe Kelly Vanden

Ready Player One: En film om VR

Ready Player One: En film om VR

Dagens babe Lexis Wilson

Dagens babe Lexis Wilson

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Gaming