Fræk sex: Dominans sex

Fræk sex: Dominans sex

Har undret dig over, hvad dominans sex er? Eller hvad det er ved dominans sex, som folk tænder på? Vi gennemgår nedenfor, de vigtigste aspekter af dominans sex, og hvordan du og din partner kan lykkedes med det. 

Hvad er dominans sex?

Dominans sex er en form for sex, hvor den ene part styrer det andet menneskes seksualitet og der skabes derfor en form for “magt” som der ikke eksisterer i dagligdagen, hvor de to parters magtbalance er lige. Ved dominans sex bestemmer den ene part slagets gang, og det er altså ikke kun smerte det handler om. 

Udfordringer ved dominans sex

Hvis man vil inkorporere dominans sex med ens partner, er der nogle udfordringer man kan møde. Den første udfordring der tit ses, når man har dominans sex med en partner er, at det kan være svært at dominere en partner, som man har en følelsesmæssig relation til. Det er simpelthen fordi, at man tit tilbageholder eksempelvis ord eller tanker, af frygt for hvad den anden part tænker, selvom man har lyst. 

Derfor bør der indledes en dialog med sin partner om, hvad man hver især tænker og føler. Det er også her man skal finde ud af, hvem der har lyst til at være den dominerende part og hvem der skal være den underkastede part. Det er en god idé også at tale om hvilke lyster man hver især har, og samtidig lave en såkaldt play-liste – altså en liste over, hvad i kunne tænker jer, samt hvad I ikke har lyst til. Det indebærer også, at I skal finde ud af hvilke redskaber, legetøj mm. i har lyst til at bruge. Også om i er til BDSM, hvor man bliver bundet – det er helt op til jer. Det internationale stop-ord i SM er cirkus, og dette betyder, at legen skal stoppe – I kan enten bruge dette eller trafiklyssignalerne: Rød betyder afbryd leg med det samme, gul betyder afbryd leg midlertidigt, og grøn betyder fortsæt leg.

Det vigtigste fundament for at eksperimentere med dominans sex er, at man har opbygget en relation med tillid og respekt. 

.. Og så er det bare igang med, at eksperimentere 😉

Kommenter

Relaterede Indlæg

Ny Dexter serie bekræftet

Ny Dexter serie bekræftet

Denne uges babe er Dalaia Becerra Siegmund

Denne uges babe er Dalaia Becerra Siegmund

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Ugens babe er Olivia Blais!

Ugens babe er Olivia Blais!

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming