Fuldend gamerrummet med et nyt gamer bord

Fuldend gamerrummet med et nyt gamer bord

Et ordentligt gamer bord er uundværlig i ethvert gamer-setup. Der skal være plads til energidrikken, dine mange skærme og tastaturet i alle regnbuens farver.

Hvis du lever af at spille og streame dine spil, så skal du have et bord, der ikke kun er smart, men som også er ergonomisk korrekt.

Et gamer bord kan se meget forskellig ud, og her spiller din personlige smag en stor rolle. Du kan finde alverdens gamerborde, hvor der kommer mange nyttige funktioner til.

Så hvis du trænger til et nyt bord, så er du havnet til den rette artikel. Fordi hvis du ikke helt ved, hvilken type gamer bord du skal gå efter, så har vi samlet tre bud til dig i denne artikel.

Tre bud på et gamer bord til dig

1. Trust GXT 1175 Imperius XL gaming skrivebord

Ved dette gamer bord kan du holde LAN, spillemaratoner eller almindelig gaming ud til den lyse morgen. Du får nemlig en hel 140 cm bred overflade, hvor der kan være plads til to skærme. Overfladen er belagt med PU, som giver god museførelse og komfort til dine arme og håndled.

Hvis du vil sidde ordentligt når du gamer, så kan det her gamer bord være noget for dig! Du får sågar høretelefonholdere og en kopholder, hvor din fortrukne energidrik kan stå klar til dig.

2. Arozzi Arena Fratello gaming skrivebord (rød)

Du skal da have den her frækkert i en hidsig rød farve. Bordet har en stålramme og MDF bræt, der giver god støtte og stabilitet til alt dit gamer-udstyr. Hvad der gør dette gamer bord unik, er dens buets design. Det giver en bedre spilleroplevelse, og så er det røde design ikke til at stå for.

Bordet er dækket med en mikrofiber mussemåtte, så du får en helt optimal museførelse. Og frygt ej, hvis du skulle spilde på bordet, så kan den aftagelige mussemåtte komme en tur i vaskemaskine. Se det er smart!

3. Piranha L-shaped RGB gaming skrivebord

Dette bord har en L form, og giver dig muligheden for at have snacks eller drinks stående ved din venstre side, imens du gamer derudaf. Ikke nok med det, så har bordet også RGB-lys ude i siderne, hvilket giver dit gamer-setup et ret blæret look. Bordet vil passe perfekt til hjørnet, hvis du har dit gamer-setup der.

Bordet har en karbonatfiberoverflade og kommer også med en høretelefonskrog. Du kan også justere metalfødderne, så det får en passende højde til dig.

Du kan også læse vores artikel om de bedste gamerskærme her: Gamer skærme

Kommenter

Relaterede Indlæg

5 sjove sportsgrene, du kan kaste dig ud i

5 sjove sportsgrene, du kan kaste dig ud i

Gadgets: Fede ting til hjemmet

Gadgets: Fede ting til hjemmet

Gaming mus test – De 7 bedste gamer mus på markedet

Gaming mus test – De 7 bedste gamer mus på markedet

Julekalender med sexlegetøj til mænd – Sinful julekalender

Julekalender med sexlegetøj til mænd – Sinful julekalender

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Seneste produkttests