Gadgets: Fede ting til hjemmet

Gadgets: Fede ting til hjemmet

Er du på udkig efter fede ting til hjemmet? Måske er du interesseret i smart belysning, nemme måder at lave snacks på eller en mini projektor til stuen eller soveværelset – se med her!

Stjernehimmel lampe

Kært barn har mange navne – denne stjernehimmel lampe kaldes også for en stjernehimmel projektor, og formår virkelig at skabe en fed komisk vibe i dit hjem!

Galaxy lampen fylder hele dit rum op med stjerner og beroligende lys, som giver en unik stemning til f.eks. film aftenen sammen med familien. Ud af denne liste med fede ting til hjemmet, er denne gadget nok den din bedre halvdel vil værdsætte mest. Den kan sætte et romantisk præg i soveværelset til dig og kæresten eller blot give et fedt gamer lys på gamerværelset – det er en af de sjove gadgets man bare må eje!

10 lysfunktioner som kan kombineres

3 lysniveauer: 30%, 60% og 100%

Grøn laser (stjerner)

Fjernbetjening inkludret

Indbygget bluetooth højttaler

Timer funktion

LED strips RGB

Hvis du, som mange andre, har et ønske om at lyse væggen op bag TV’et eller computerskærmen er disse Corsair LED strips nok noget for dig.

Vidste du, at det faktisk ikke sundt for øjnene at stirre ind i en skærm, uden nogen form for baggrundslys? Udover at være blandt fede ting til hjemmet, så har denne gadget også en positiv funktion udover, at se fed ud. Det belaster nemlig øjnene og sætter dem på overarbejde, derfor er det måske tid til at indføre denne fede ting til hjemmet, som ikke blot giver lækker lys men også passer på dine øjne om aften!

Strømforsyningsadapter

Mikro USB til USB kabel

2 RGB LED strips 45 cm

2 RGB strips 25 cm

Metalplade med klæbende tape

Corsair LS100 intelligent belysningscontroller

Wiz pærer

Synes du også at dine almindelige pærer er kedelige? Med Wiz pærer kan du spice dit hjem op med smart belysning ved at bruge Wiz appen på telefonen. Dette er en af mange fede ting til hjemmet på listen, men den gør også dit liv lettere!

Der er ingen begrænsninger for, hvor disse pærer kan erstatte dine almindelige pærer, for du kan helt selv vælge om du blot vil have hvid belysning eller vælge imellem de 16 millioner farver, som tilbydes i appen. Med Wix pærer behøver du ikke længere rejse dig fra sengen, når du vil tænde eller slukke lyset – nemt ikke?

Lyskildetype: LED lyspære

Form: A67

Stiktype: E27

Wattforbrug: 13 W

Energiklasse: E

Lysstyrke: 1521 lumen

Popcorn maskine

Er du typen der bare elsker popcorn når der skal ses film, men synes at det er hamrende irriterende, at mange af popcornene ikke popper i mikroovnen? Er dette tilfældet, så er denne fede ting til hjemmet nok et must-have for dig.

Denne popcorn maskine sikrer perfekte popcorn resultater hver gang! Det eneste du skal gøre, er blot at fylde popcorn på maskinen og tænde den, herefter er det egentlig bare at flippe og salte dem, og så har du hele 4,5L popcorn – hvis altså du fylder den med så mange.

Farve: Sort

Wattforbrug: 1000 W

Kapacitet: 4,5L

Egenskaber: Non-stick belægning

Strømkilde: Elektrisk

Andet: Låg kan bruges som skål

obh-nordica-popcorn-maskine-1
obh-nordica-popcorn-maskine-2

Epson projektor

Her kommer vores sidste bud på fede ting til hjemmet som du skal eje.

Synes du at det er mega nederen, at TV’et ikke kan flyttes rundt på, når du gerne vil se film på tværs af rum? Måske er det tid til at investere i en Epson projektor!

Det eneste du skal bruge, udover projektoren og måske et par 3D briller, er en hvid tom væg. Du kan streame indhold ved at tilslutte enheder i en af projektorens 2 HDMI porte, så du er heller ikke begrænset på, hvilke film du kan se! Denne gadget er ikke bare blandt fede ting til hjemmet, men er derimod en genial gadget til hjemmet. Epson projektoren giver dig muligheden for, at rykke biografen hjem i stuen.

Enhedstype: 3LCD projektor 4K

3D kompatibel: Ja, men briller købes separat

Lyd: Indbygget stereohøjttalere

Wattforbrug: 387 W

Opløsning: 3840 x 2160 (2 x 1920 x 1080)

Farvesupport: 1,07 milliarder farver

Var disse fede ting til hjemmet ikke noget for dig? Så bør du tjekke vores tidligere indlæg ud med musthave gadgets til mænd.

Relaterede Indlæg

SSD harddisk test – Få plads til alt på en lynhurtig SSD harddisk

SSD harddisk test – Få plads til alt på en lynhurtig SSD harddisk

Hvordan virker en smartwatch?

Hvordan virker en smartwatch?

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming