Gadgets: Sjove ting til haven

Gadgets: Sjove ting til haven

Er hus og have også dit et og alt? Men holder vintermånederne dig fra, at få brugt haven?

Selvom at vejret skifter og at det er ved at blive koldt, kan man sagtens nyde sin have. Det handler egentlig bare om, at finde nogle sjove gadgets eller sjove ting til haven, som yder til hyggen – og hvem elsker ikke fede ting til hjemmet? Med et lille bål, et udendørs spa og et oppusteligt projektor lærred, kan du både holde dig varm, men også få dækket dit behov for at være i naturen, på en underholdende måde!

Bålsted i haven

Der er nærmest intet hyggeligere end et lille bål i haven. Med dette bål stativ kan du smække stegen på den kæde ophængte grill, samtidig med at snobrødene bages over åben ild lige under. Det smarte ved dette trefod bål er, at det er enormt nemt at justere varmen, som maden får, da risten kan sænkes eller hæves. Med en bålplads i haven og et fedt bål stativ, kan du sammen med familie og venner, få varmen og spise lækker grillmad, selvom det er vinter.

Grillristen: Diameter på 54 cm

Benene: 140 cm høje

Udendørs spa

Hvis du savner at dase i varmt vand, er dette oppustelige udendørs spa lige noget for dig! Spaen rummer 6 personer og vandet kan opvarmes til max 40 grader. Ligeledes giver dette udendørs spa, massage gennem sit AirJet Plus Bubble system, og du skal ikke bekymre dig om, om vandet fryser i vinterperioden, da FreezeShield teknologien forhindrer dette. Spaen har desuden et indbygget WiFi modul, som kan kontrolleres gennem en app.

Vægt: Max 954 kg

Vandkapacitet: 916 liter

Projektor lærred

Når nu du elsker at være ude i naturen, også selvom det er koldt, kan det være at dette oppustelige projektor lærred, er en investering værd. Med et projektor lærred, kan du nemlig se din yndlingsserie, mens du nyder spaen i haven. Det kræver selvfølgelig også en projektor, hvilket du kan finde i vores mini projektor test. Du kan også se alle de afgørende fodboldkampe, sammen med gutterne, mens i nyder bålet, øllen og maden dertil. Størrelsen på dette projektor lærred er ca. 144 tommer, hvilket vil sige, at du bringer en hjemmebio ind i haven – fedt ikke?

Billedformat: 16:9

Materiale: Polyester og plast

Har du brug for at få græsset slået og klar til sommeren 2023? Så er det værd allerede nu, at undersøge om en robotplæneklipper er noget for dig – der kan nemlig være mange gode tilbud at hente, når man handler udenfor højsæsonen.

Relaterede Indlæg

SSD harddisk test – Få plads til alt på en lynhurtig SSD harddisk

SSD harddisk test – Få plads til alt på en lynhurtig SSD harddisk

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Kan man klippe en hund med en almindelig trimmer?

Kan man klippe en hund med en almindelig trimmer?

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming