Gadgets til mænd: Dørklokke med kamera

Gadgets til mænd: Dørklokke med kamera

Har du behov for, at tjekke hvem der ringer på din dør, før du åbner den? Og synes du, at det er ubehageligt ikke at have bevis for, at din pakke er blevet leveret når postbuddet har været forbi? Det kan en dørklokke med kamera hjælpe dig med!

En dørtelefon med video vil give dig den sikkerhed du har brug for! Med denne type kamera overvågning kan du se, hvem der ringer på din dør, også når du ikke er hjemme. Du kan faktisk også kommunikere med vedkommende over din telefon, som er forbundet til dørklokkens kamera gennem en app – smart ikke?

En dørklokke med kamera, er en af de fede gadgets til hjemmet, man bare må eje fordi den giver stor sikkerhed for alle, der bor i samme hus eller lejlighed. Det er også den ultimative gadget til mænd der har børn, som for en sikkerheds skyld, gerne lige vil tjekke hvem ringer på, når børnene er alene hjemme.

Byron Trådløs WiFi Video Dørklokke

Med denne dørklokke kan du både se og snakke med vedkommende der ringer på din dør. Den er nem at montere og du skal blot installere Smartwares View appen for at se de besøgende i realtid. Du kan både tage screenshots og lagre videoen på et SD-kort, Dropbox eller Google Drive.

Trådløs dørtelefon

Livestreaming 24/7

Nest Hello Video Dørklokke

Denne dørklokke kommer med HD talk og listen, hvilket betyder at du kan høre de besøgende højt og tydeligt samt tale med dem. Hvis ikke du har tid til at snakke idet der ringes på, er det også muligt at afspille et forudindspillet svar. Du behøver heller ikke at holde øje hele tiden, da der er 3 timers historik.

Forudindspillet svar

Livestreaming 24/7

Netatmo Smart Video Dørklokke

Med denne dørklokke kan du se og tale med de besøgende via din smartphone, uanset hvor du befinder dig henne. Den kommer også med persongodkendelse og advarselszoner, som sikrer advarsler i realtid for optimal sikkerhed. Du kan også vælge at få en besked, hvis nogen forsøger at deaktivere din dørklokke.

Advarselszoner

Livestreaming 24/7

Kommenter

Relaterede Indlæg

Vild lyd: JBL L100

Vild lyd: JBL L100

Træning: Hvad er pre workout?

Træning: Hvad er pre workout?

Fem bud på god hudpleje til mænd

Fem bud på god hudpleje til mænd

Fed Herman Miller stol til gaming

Fed Herman Miller stol til gaming

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Gaming

Seneste produkttests