Gaming YouTubers du skal kende til

Gaming YouTubers du skal kende til

Vi har listet 5 af de mest populære og kendte Gaming Youtubers, der eksisterer i dag!

YouTube er uden tvivl en af de mest populære webportaler i hele verden, hvor du nærmest kan finde videoer af alt! Prøv bare at søge på et hvilket som helst ord, og du vil kunne finde en video, der relaterer sig til søgeordet!

Mange har gjort sig en karriere ud af at være tilstede på YouTube, og bliver det, som man kalder i dag en “YouTuber”. Ikke nok med, at man kan blive et populært og veletableret navn, så kan du også tjene kassen på at være Youtuber. Hvis du altså leverer noget spændende content!

Der findes flere slags youtubers på YouTube, som du kan følge, og særligt gaming youtubers er populært blandt unge og ældre. Gaming youtubers laver content, hvor de enten tester nye spil af eller laver tutorials om, hvordan du gennemfører et specifikt spil eller koder til et andet spil. Det er et kæmpe marked, og der er mange gaming Youtubers derude.

Vi har listet 5 af de mest populære navne, som du skal kende til, når det kommer til Youtubers, der gamer.

Her er 5 af de mest populære Gaming Youtubers

1. Pewdiepie – 111 mio. abonnenter

“Pewdiepie”, der i normalt tale hedder Felix Arvid Ulf Kjellberg, er en svensk YouTuber, der nok er en af de mest kendte navne på YouTube. Med sine 111 millioner abonnenter og 21,1 millioner følgere på Instagram har Pewdiepie vokset sig til et kæmpe stort navn. Pewdiepies videoer varierer i mellem kendte spil, samt nye spil på markedet og videoer om populærkulturen lige nu.

Det estimeres, at Pewdiepies net worth er omkring 54 millioner$, hvilket er godt 355 millioner danske kroner!

2. JuegaGerman – 44,9 millioner abonnenter

En af de mest kendte spansktalende gaming Youtubers er Germán Garmendia. Han har 44,9 millioner abonnenter på YouTube og godt 13,6 millioner følgere på Instagram. Mange af hans videoer er spil i alle afskygninger, og hans content er både underholdende og lærerigt. Hvis du kan spansk, så er Garmendias videoer helt oplagt at se!

3. Markiplier – 30,9 millioner abonnenter

Markiplier, eller også Mark Edward Fischbach, har godt 30,9 millioner af abonnenter på YouTube og 9,4 millioner af følgere på Instagram. Markiplier kommer lidt længere nede på listen over gaming youtubers, men ikke desto mindre, så er han et kendt navn. Markiplier gør sig mest i horrorspil, så hvis det er noget, du er kæmpe fan af, så tjek Markipliers channel ud!

4. Jacksepticeye – 27, 8 millioner

En af Markipliers venner er den lige så populære gaming Youtuber, der hedder Jacksepticeye aka. Seán William McLoughli. McLoughli er oprindeligt irsk, og har 27, 8 millioner af abonnenter og 7,8 millioner følgere på Instagram. Ligesom sin ven, Markiplier, så gør Jacksepticeye mest i Lets play videoer og horrorspil.

LazarBeam – 19,5 millioner af abonnenter

Lazarbeam aka. Lannan Neville Eacott er en australsk gaming YouTuber, der har godt 19,5 millioner af abonnenter på YouTube og 2,4 millioner af følgere på Instagram. I mange af hans videoer spiller han GTA V, Beam NG, og Happy Wheels. Lazar Beam startede først i 2015, men har vokset sig temmelig stor på relativ kort tid!

Kommenter

Relaterede Indlæg

Ny Dexter serie bekræftet

Ny Dexter serie bekræftet

Denne uges babe er Dalaia Becerra Siegmund

Denne uges babe er Dalaia Becerra Siegmund

Fodboldfans opsiger tv-pakker i protest

Fodboldfans opsiger tv-pakker i protest

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming