Gammel dansk musik: Kan du huske dem alle?

Gammel dansk musik: Kan du huske dem alle?

Er du ekspert inden for gammel dansk musik?

Vi har samlet en håndfuld danske klassikere, som du måske kender til. Der er både nogle fra 70’erne, 80’erne og 90’erne.

Hvis du er ligesom os, der godt kan lide hits fra de gamle dage, så skal du læse vores liste over de bedste hits fra gemmeren.

Prep lille-fredag op med noget gammel dansk musik

1. Kom Tilbage Nu – Danseorkestret

De fleste kender denne sang, og har helt sikkert også givet den gas til den på dansegulvet. Sangen fra 1986 kan med sikkerhed sparke gang i enhver fest, hvor alle kan skråle med på omkvædet.

2. Sig Du Ka’ Li’ Mig – Tøsedrengene

Selvom denne sang egentlig handler om usikkerhed i et forhold, så er det alligevel en sang, der kan få de fleste til at rocke med. Sangen er fra 1981, og er stadig velkendt den dag i dag. Lur os ikke, om du ikke har hørt den her på floor på et tidspunkt?

3. Indianer – Tøsedrengene

En lidt mere afslappet sang, som vi stadig holder meget af i dag. Det er den perfekte sang, hvis du gerne vil slappe af, og samtidig komme i god stemning. Du får lige videoen i en god live udgave fra 1985!

4. Står På En Alpetop – Shu-bi-dua

Denne sang fra 1971 er en sand gammel dansk klassiker. For hvem elsker ikke Shu-bi-dua? Shu-bi-duas musik bliver stadig hørt til den dag i dag, og der er endda lavet en musical, der tager udgangspunkt i bandet. Du har helt sikkert også danset til denne sang en gang eller flere!

5. Hvorfor Går Louise Til Bal? – Flemming Bamse Jørgensen

Selvom Bamses venner gennem tiden har lavet en masse hits, så er denne sang deres mest hørte på Spotify. Denne har du helt sikkert også hørt til en masse fester, hvor alle har skrålet med på omkvædet.

6. Under Stjernerne På Himlen – Tommy Seebach

Hvis du er fan af Melodi Grandprix fra 90’erne, så kender du med sikkerhed denne sang. Du kender den sikkert også, selvom du ikke så Melodi Grandprix dengang, og du har måske endda hørt Tommy Seebachs søn, Rasmus Seebachs version af hittet.

Fik du lige sparket godt gang i din torsdag med noget gammel dansk musik?

Se også listen over de 10 bedste danske komedie film her: 10 danske komedie film, du bare må se

Relaterede Indlæg

Ny Dexter serie bekræftet

Ny Dexter serie bekræftet

Denne uges babe er Dalaia Becerra Siegmund

Denne uges babe er Dalaia Becerra Siegmund

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Ugens babe er Olivia Blais!

Ugens babe er Olivia Blais!

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming