Geniale danske film som du bør se

Geniale danske film som du bør se

Der er et hav af gode danske film, som ofte bliver undervurderet. Du får her en masse gode bud på danske film som du simpelthen bliver nødt til at se! Du kan læse om filmen og se traileren, som er tilføjet i artiklen her. Se med og find den næste gode film du skal se!

Jagten

Hvis du er til fim, der er lidt dystre og sørgelige, så kan det være, du skal sætte dig godt til rette til denne film. Den handler om en mand, der bliver udstødt af samfundet i den by, han bor i, da folk tror, han er pædofil. Hovedpersonen er Mads Mikkelsen, hvilket er en genial dansk skuespiller, vi alle kan lide. Vær forberedt på, at den er sørgelig!

Fasandræberne

Denne film handler om makkerparret Carl Mørck og Assad, som endnu engang skal opklare en svær uopklaret politisag. Det er ikke den rolige opgave af slagsen. Skuespillerne i filmen er personer som: Nikolaj Lie kaas, Fares Fares og Pilou Asbæk.

Adams æbler

En genial film af slagsen. Den handler om en ved navnet Adam (Mads Mikkelsen) som er løsladt på prøvetid fra fængslet. Han skal derfor opholde sig i en kirke, hvor der også er andre kriminelle i samme situation. Det er uden tvivl at du vil få et rigtig godt grin, ved at se denne film!

Blinkende lygter

Hvis man er til action genren og lidt dårlig humor, altså på den gode måde, så bliver du nødt til at se Blinkende lygter. I filmen følger man Torkild (Søren Pilmark) og resten af banden, bestående af Ulrich Thomsen, Mads Mikkelsen og Nikolaj Lie Kaas. Filmen omhandler denne bande der har fået fingrende i 4 mio. kroner, men da ingen må finde ud af at de har denne mængde af penge, så rejser de væk. Men så langt væk ender de ikke alligevel, da de befinder sig i en skov i Danmark, hvor der sker skøre ting og sager.

Kapringen

Filmen omhandler et sørøveri lige uden for Somalia i Afrika. Her følger vi Pilou Asbæk, som spiller en karakter, der er på vej mod en havn, og pludseligt bliver skibet kapret af somaliske pirater i det Indiske Ocean. Pilou Asbæk spiller vildt godt i denne film. Det er et must watch!

Underverden

Hvis du gerne vil have ren action, så bør du droppe alle dine planer og sætte dig til at se Underverden. Det går vildt for sig, i denne fortælling om en tidligere kriminel og hans bror, der er kommet i problemer. Så kan du godt forestille dig hvad der kommer til at ske. Det er ren vildskab denne film har at byde på.

R

Hvis du elsker rå og dystre film, så kan vi stærkt anbefale filmen R. Her følger vi karakteren Rune Pedersen (spillet af Pilou Asbæk) der sidder i Horsens statsfængsel efter at have distribueret narkotika mellem de forskellige afdelinger. I denne film får du en masse drama og nervepirrende situationer!

Danske Film du kan glæde dig til i 2022

Der er en masse gode film på vej, på den danske scene og der er noget til hver en smag, kig med her!

Tag min hånd

En romantisk komedie, med Mille Dinesen i hovedrollen som Maja, der selv har en forestilling om, at hun har et perfekt liv med sin mand og søn. Hendes mand Claes (Ulrich Thomsen), vil dog pludseligt skilles, hvilket kommer som et chok for hende. Nu skal Maja stå på helt egne ben, og bliver nu forelsker i en fyr der er 20 år yngre end hende selv.

Vildmænd

Dette er en danske komedie hvor alt skrider fra hinanden. Martin (Rasmus Bjerg) drager ud i den nordiske vildmark og langt væk fra det, vi kender som civilisation. Men det hele ændrer sig, da en hashsmugler, Musa (Yaki Youssef), dukker op på flugt fra sine fjender. Det ender med at de har både forbrydere, politiet og Martins kone på nakken.

Speak No Evil

Denne film er ikke for sarte sjæle. Det er en psykologisk gyser der handler om en dansk familie, Bjørn, Louise og deres datter, som tager på en ferie i Toscana og møder et hollandsk par. De har en rigtig god kemi og aftaler at mødes tre måneder senere på parrets hollandske landsted. Den gode stemning som de oplevede sammen i Italien er dog helt væk, og de starter med at opleve en grænseoverskridende opførsel. Hvad skal der til for at opretholde en god stemning og hvem er egentligt gal på den?

Alle for fire

Dette er det fjerde kapitel om de to brødre Ralf og Timo samt deres gamle ven Martin. Denne film byder på nye komiske optrin og romantik. Lonnie forlader Timo og har nu fundet på sit hidtil dummeste kup, for at vinde hendes hjerte tilbage, med sine venners hjælp. I løbet af filmen finder Ralf pludseligt også kærligheden. I denne film bliver rollerne indtaget af Mick Øgendahl, Anders W. Berthelsen, Jon Lange og Stephania Potalivo.

Toscana

Denne dramafilm foregår i Italien med Anders Matthesen i hovedrollen, som en mand, der leder efter kærligheden. Overfor danskeren, ser man Italienske stjerner som Christina Dell’Anna og Andrea Bosca. En film du helt sikkert vil komme til at elske. (Trailer endnu ikke udgivet)

Kommenter

Relaterede Indlæg

Ugens babe er Lucia Gabriella Möenet!

Ugens babe er Lucia Gabriella Möenet!

Weekend babe: frække Susanna Schoen

Weekend babe: frække Susanna Schoen

Bedste anal sexlegetøj fra Sinful

Bedste anal sexlegetøj fra Sinful

Fræk insta babe: Lucia Bassano

Fræk insta babe: Lucia Bassano

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Seneste produkttests