Georg Jensen Damask: Historie fra 1756

Georg Jensen Damask: Historie fra 1756

Hvert et eneste stykke vævede tekstil fra Georg Jensen Damask er fyldt med historie, uanset om det er damaskduge, håndklæder, sengetøj eller viskestykker.

De stolte vævetraditioner stammer tilbage fra det danske håndværkssamfund, og Georg Jensen Damask har vævet siden 1756. Disse traditioner danner rammerne for hverdag og fest i dit hjem, præcis som du vil have det.

Georg Jensen Damask til badeværelset

Du kan opleve følesen af luksus fra morgenstunden af, med bløde håndklæder af god kvalitet som om du er på hotel.

Med de lækre håndklæder, kan du skabe en luksuriøs spastemning på dit badeværelse. Derudover har du mulighed for at personliggøre dit badeværelse med de mange forskellige farver og former der findes.

Du kender helt sikkert følelsen af, at have købt nye håndklæder som ikke kan tørre dig ordentligt. Det behøver du ikke bekymre dig om med disse håndklæder, da de har en yderst god tørrevne. Så slipper du for at rende rundt halvt tør og halvt våd.

Borddækning

Du skal have gæster, men mangler en dug. Her behøver du ikke altid vælge den billige fra Jysk. Den går sikkert alligevel i stykker efter et par gange, så hvorfor ikke investere i en dug der holder?

Og nej, en dug er ikke bare en dug. En ordentlig dug giver dig det perfekte look til din borddækning, og du kan med fordel vælge mellem en hørdug eller en damaskdug. Du kan sågar også pifte din opdækning op med matchende hørservietter. Så virker du da først, som en der har styr på det hele.

Soveværelset

Der er ikke noget bedre end at få nyt sengetøj på, eller for den sags skyld følelsen af en helt ny dyne og pude. Det er ikke altid, man lige tænker over at forny det. Det er først når det er gennem vasket og nulret, at tanken måske lige strejfer en.

Derfor er det en god idé, at købe noget sengetøj af bedre kvalitet end det sengetøj du havde med hjemme fra mor og far af. Det holder længere, og tro det eller lad vær så hjælper det tit og ofte også på din søvn.

Se mere bolig her: Bolig

Kommenter

Relaterede Indlæg

5 sjove sportsgrene, du kan kaste dig ud i

5 sjove sportsgrene, du kan kaste dig ud i

Gadgets: Fede ting til hjemmet

Gadgets: Fede ting til hjemmet

Gaming mus test – De 7 bedste gamer mus på markedet

Gaming mus test – De 7 bedste gamer mus på markedet

Julekalender med sexlegetøj til mænd – Sinful julekalender

Julekalender med sexlegetøj til mænd – Sinful julekalender

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Seneste produkttests