Giv din partner en Valentinsdag hun aldrig glemmer 🧡

Giv din partner en Valentinsdag hun aldrig glemmer 🧡

Hvornår er det valentinsdag 2023? Det er det den. 14. februar hvilket betyder at valentinsdag er lige rundt om hjørnet og din partner har sikkert tårnhøje forventninger til dagen. Hvordan formår du at finde en valentinsdag gave til hende, og give hende en uforglemmelig dag? Det kan være svært at svare på, men vores bud nogle unikke rejsedestinationer, som for alvor kan få romantikken til at blomstre.

Se med nedenfor, hvor vi vil foreslå nogle valentinsdag ideer på rejsedestinationer, som du kan forkæle din partner og dig selv med så i får en glædelig valentinsdag.

Italien – Santo Stefano di Sessanio

Santo Stefano di Sessanio
Santo Stefano di Sessanio

Santo Stefano er en stille og rolig lille by fra det 16. århundrede, som ligger på en bakke hvor der er tæt på ingen trafik, udover en knallert i ny og næ. Udsigten derfra byder på den italienske bjergkæde Appenninerne, og det fuldstændig urørte landskab i Abruzzo regionen. Der er mange hoteller i Italien, men I denne region finder du særligt højkvalitets olivenolie og andre lækre italienske goder. Det er den perfekte destination hvis dig og din partner nyder rolige omgivelser, god mad og smuk natur.

Montenegro – Perast

Perast
Perast

Den gamle barokby i Montenegro – Perast, minder mest af alt om Venedig, bare uden en horde af turister, da rejser til Montenegro endnu ikke er en stor turistattraktion. Der ligger små huse med flotte teglstenstage med ud mod kanalen hvorigennem bådene sejler ind i kotor-bugten. Der er fyldt med fiskekuttere og hyggelige caféer med havudsigt. I horisonten med sneklædte bjerge brydes af det smukke klokketårn. Hvis en lidt roligere version af Venedig lyder som noget for dig eller din partner, så er Perast en oplagt destination til jeres valentinsdag.

Frankrig – Moustiers Sainte Marie

Moustiers Sainte Marie
Moustiers Sainte Marie

Turkisblåt vand, flotte klipper og en rigtig hyggelig by dertil. Dette er bare nogle af de ting Mostiers Sainte Marie i Frankrig har at byde på. Rejser til Frankrig plejer at være et hit, og vi er sikre på at denne destination også vil være netop dette. Det befinder sig det sødøstlige Frankrig, og er ifølge os en sand perle, som endnu ikke er overfyldt med turister. I disse omgivelser kan du uden problemer skabe en romantisk stemning, som dig og din partner kan nyde godt af på valentinsdag.

Australien – Hamilton Islands

Hamilton Islands
Hamilton Islands

På Australiens Hamilton Islands, finder du utrolig smukke og eksotiske omgivelser, som befinder sig ved Queenslands Whitsunday-øerne. Book en rejse til Australien og nyd disse omgivelser der byder på palmer, hvide sandstrande og helt glasklart lyseblåt vand. Det er et sandt tropisk paradis, med hyggelige restauranter, og så er biler i øvrigt ikke tilladt, så der er minimalt med støj. Du skal uden tvivl ankomme med fly, da det er en del af oplevelsen at se det smukke område fra fugleperspektiv.

Destinationerne

Rejsedestinationer er baseret ud fra data som er blevet analyseret for at finde de mest optimale destinationer for rejsende der vil have romance. For at være sikker på at destinationerne var unikke, er de blevet valgt ud fra, at de skulle have en anbefalingsrate på 95% eller højere, baseret ud fra mindst 50 bookinger, men har mindre end 1000 anbefalinger i alt.

Relaterede Indlæg

SSD harddisk test – Få plads til alt på en lynhurtig SSD harddisk

SSD harddisk test – Få plads til alt på en lynhurtig SSD harddisk

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Kan man klippe en hund med en almindelig trimmer?

Kan man klippe en hund med en almindelig trimmer?

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming