Glæd dig til Natholdets Julekalender 2021

Glæd dig til Natholdets Julekalender 2021

Natholdets Julekalender er tilbage, og igen i år er Anders Breinholt, Carsten Berthelsen og Søren Rasted klar til, at guide dig gennem 24 låger spækfyldt med specialøl.

Du kender helt sikkert allerede til Natholdets Julekalender

Og hvis du nu skulle være så uheldig, at det ikke er tilfældet, så er det vidst på tide. Du kan nemlig igen i år købe den formøse julekalender, hvor du kan smage med derhjemme, mens de tre vise mænd kører i fjernsynet.

Ligeledes er det endnu en gang Carsten Berthelsen, der har sørget for det bedste udvalg af øl. Carsten Berthelsen er forfatter, men vigtigst af alt, er han intet mindre end en formidabel ølekspert. Han har også denne gang sørget for 24 forskellige øl fra 24 forskellige bryggerier.

Du kan følge med på skærmen hver dag, når de tre herre åbner en låge hver dag. Det skal lige siges, at alle afsnit er filmet samme dag, så det bliver svære og svære for Carsten, at få de to andre til at følge med.

De specielle 24 øl er definitionen på en god og berusende julekander, og undervejs vil de tre herre puste i en promillemåler. Fortvivl ej, det er da ikke kun øl der findes i Natholdets Julekalender. Hver søndag i advent skylles der en dansk lækker snaps ned, og traditionstro medfølger der også en Nød-Mokai.

Natholdets Julekalender er næsten for lidt for sjov til, at undgå at være med. Du kan også holde ølsmagning med dine venner og bekendte for, at hygge om de gode specialøl. Så skynd dig at få fat i din allerede nu.

Kommenter

Relaterede Indlæg

Vild lyd: JBL L100

Vild lyd: JBL L100

Træning: Hvad er pre workout?

Træning: Hvad er pre workout?

Dagens blondine babe er Karolina Malina!

Dagens blondine babe er Karolina Malina!

Fem bud på god hudpleje til mænd

Fem bud på god hudpleje til mænd

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Gaming

Seneste produkttests