Glæd din partner med en tur på Glamping

Glæd din partner med en tur på Glamping

Tag med din partner eller alle gutterne på glamping i skønne omgivelser i Danmark

Glamping er blevet et populært fænomen både i udlandet, men særligt også herhjemme i Danmark. Det er blevet et af de fedeste ferietrends, og blev særligt populær under corona lock down. Selvom en gammeldags campingtur ude i det fri også er godt, så kan en glamping tur være lige så fedt!

Glamping er en sammentrækning af camping og glamour – og passer til dig, der elsker naturen, men stadigvæk ønsker god komfort og lækre bløde senge. Du kan stadigvæk være i ét med naturen og sove ude i det fri, men du slipper for at sætte teltet op eller transportere alle sager med dig, når du skal afsted.

Det er perfekt til en vennetur eller hvis du mangler en idé til polterabend. Du vil nemlig blive overrasket over, hvor mange steder i Danmark, du kan tage hen. Det er langt mere unikt og spændende end et hotelværelse i en storby.

Læs med her, og se de forskellige områder i Danmark, hvor du kan tage hen!

Skovgaardsminde i Hals

Hos Skovgaardsminde får du naturoplevelsen bare i luksuriøse omgivelser. Her kan du sove i en dejlig blød seng, men stadigvæk vågne op til lyden af naturen. Lav din egen mad over bål, og nyd stilheden for en stund, imens du hygger dig med gutterne eller med din partner.

Se i videoen, hvordan teltene er indrettet og hvad du får med, når du bestiller et ophold hus Skovgaardsminde!

Cold Hand Winery i Randers

Kom til vinsmagning hos Cold Hand Winery og overnat i en ikonisk Airstream efterfølgende – what’s not to like?

Hvis du trænger til en getaway fra hverdagens hektiske kalender, så er en weekendtur i en Airstream og i romantiske omgivelser lige det, du har behov for. Glæd din kæreste med en tur på vingård, hvor I kan nyde af lækre vine og af hinandens selskab i denne Airstream, der ligger tæt på vingården.

Der er sågar også mulighed for at overnatte i en vintønde – så hvis du er en vin-entusiast, så er det her sted oplagt for dig!

Dansk Natur Glamping i Kerteminde

Oplev den danske natur fra dens bedste side ved et ophold hos Dansk Natur Glamping. Her er du virkelig i ét med naturen, imens du kan nyde af et vildmarksbad og sauna tæt på dig. Det er den ultimative tur, som du kan tage på sammen med en god ven eller din kæreste.

Du får fornemmelsen af at være på campingtur, men du slipper for at ligge i mørket eller direkte på jorden med et elendigt underlag. Her får du max forkælelse!

Kommenter

Relaterede Indlæg

Forkæl dig selv med et fadølsanlæg til hjemmet

Forkæl dig selv med et fadølsanlæg til hjemmet

Top Gun 2: Maverick – Har du set traileren?

Top Gun 2: Maverick – Har du set traileren?

Dejlige bikini babes til sommervejret

Dejlige bikini babes til sommervejret

Instagram profilen du altid har manglet

Instagram profilen du altid har manglet

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Gaming