Håndlavede plankeborde – et unikt valg af møbel

Håndlavede plankeborde – et unikt valg af møbel

Dette indhold er sponsoreret

Når man vælger at få lavet et håndlavet plankebord, er man sikker på at få et unikt og personligt møbel. Men det er ikke kun unikheden, der gør plankeborde særlige. De er også meget holdbare og robuste, da de ofte bliver lavet af massive træsorter som eg eller bøg. Plankeborde har ofte en lang levetid, og det er derfor ikke så underligt, at de er blevet så populære. Et plankebord kan dog være lidt dyrere end et almindeligt spisebord i samme stil, men det er pengene værd, da man vil få glæde af sit møbel i mange år.

Personlige plankeborde skaber hygge

Det vigtigste møbel i spisestuen er spisebordet. For det første er spisebordet noget af det første man ser, når man kommer ind i egen eller andres spisestue. Yderligere er det også det vigtigste møbel, da det er rundt om spisebordet man samles med familien og vennerne. Derfor er det også spisebordet, som man kan skifte ud, hvis man gerne vil ændre udtrykket af sin spisestue. Man kan eksempelvis overveje håndlavede plankeborde. Det kan også være, at man har en stor spisestue, så der er plads til et stort rundt bord, som kan samle gæsterne om bordet. Uanset hvad, så er spisebordet et godt sted at starte, hvis man gerne vil have lavet om i sin spisestue.

Plankeborde – et møbel i høj kvalitet

Plankeborde er et af de møbler, der er blevet mere og mere populære i de senere år. Dette skyldes blandt andet, at plankeborde er meget holdbare og kan bruges i mange år. Derudover er det også et møbel, der passer ind i stort set alle hjem – lige meget om man har en stor eller lille spisestue. Hvis man gerne vil have et plankebord i høj kvalitet, kan man tage et kig på nogle af de mange forhandlere af plankeborde, der findes. På den måde kan man nemt og hurtigt sammenligne priser og finde det plankebord, der passer bedst til behov og budget.

Sådan vedligeholder man et plankebord

Plankeborde er ofte lavet af massivt træ, og kræver en smule mere vedligeholdelse end andre typer borde. Det er dog ikke svært at vedligeholde et plankebord, og det tager heller ikke lang tid. Man skal dog undgå at bruge rengøringsmidler med slibende partikler i, da disse kan ridse overfladen på bordet. Når man skal vaske sit plankebord, skal man tørre bordet af med en fugtig klud og lade bordet tørre. Giv hererfter bordet en omgang voks. Voksen påføres med en klud eller svamp langs plankerne. Det er ikke meget voks. Endelig kan man lade bordet hærde og tørre i et par dage.

Relaterede Indlæg

5 sjove sportsgrene, du kan kaste dig ud i

5 sjove sportsgrene, du kan kaste dig ud i

Julekalender med sexlegetøj til mænd – Sinful julekalender

Julekalender med sexlegetøj til mænd – Sinful julekalender

El tandbørste bedst i test – Den bedste elektriske tandbørste i test

El tandbørste bedst i test – Den bedste elektriske tandbørste i test

Mand, kend din (og kvindens) krop

Mand, kend din (og kvindens) krop

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Gaming

Seneste produkttests