Hamilton er tæt på at lukke hullet til Verstappen efter Qatar grandprix

Hamilton er tæt på at lukke hullet til Verstappen efter Qatar grandprix

Søndag eftermiddag var der gang i det nervepirrende Qatar Formel 1 grandprix, og nu er der kun to løb tilbage i denne sæson til, at afgøre hvem der bliver verdensmester.

Lewis Hamilton (Mercedes) startede pole, hvor Max Verstappen (Red Bull) rykkede ned fra P2 til, at starte på syvende pladsen efter, at have modtaget en straf for at ignorere advarselsflag i kvalifikationen.

Verstappen får dog allerede sin plads tilbage ved omgang fem, men i virkeligheden så Hamilton aldrig rigtig bekymret ud, og tog sin syvende sejr i denne omgang.

Hamilton sætter fokus på pride

For at sætte fokus på omstændighederne i Qatar, valgte Lewis at køre med en hjelm hvor på der var et prideflag på toppen, samt beskeden “We Stand Together.”

Qatar har en skærpet straffelov, som kriminaliserer seksuelle forhold af samme køn. Derfor vælger han at sætte fokus på det, og udtalte, at de udmærket var klar over problemerne, lige som resten af verden.

Det satte bestemt gang i kommentarerne, og størstedelen af kommentarfeltet er fyldt med kærlighed og støtte fra kendte i hele verden, der siger tak til ham, for at sætte fokus på situationen igen.

Kun otte point fra Verstappen

Verstappen fører stadig den samlede stilling, men hvis han ikke kunne mærke presset før, kan han det for alvor nu. Nu er der kun 8 point mellem ham og Lewis Hamilton, og med kun to løb tilbage stiger spændingen.

Verdensmesterskaberne bliver afgjort i starten af december, hvor løbene finder sted i Saudi-Arabien og Abu Dhabi.

Fernando Alonso er tilbage på podiet

Alonso er tilbage på podiet for første gang siden 2014, og viser, at han har rykket sig markant siden starten af hans comeback til formel 1.

Alonso overtog to pladser på baggrund af straffe til både Valtteri Bottas (Mercedes) og Verstappen. Han mistede dog i sidste ende sin anden plads til Verstappen, men var i stand til at vinde jagten over Sergio Perez (Red Bull), og fik en flot podieplads, for første gang i syv år.

Kommenter

Relaterede Indlæg

Bliv klar til sommer med det perfekte træningstøj!

Bliv klar til sommer med det perfekte træningstøj!

Helt nyt: Adidas Futurecraft 4D

Helt nyt: Adidas Futurecraft 4D

10 af de bedste Formel 1 kørere nogensinde!

10 af de bedste Formel 1 kørere nogensinde!

5 Fede fodbold gadgets

5 Fede fodbold gadgets

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Gaming