Har du problemer med tyndt hår? Læs med her!

Har du problemer med tyndt hår? Læs med her!

Tyndt hår kan godt være lidt at et følsomt emne for os mænd. Det er nærmest tilsvarende til, hvis vi sammenligner størrelsen på vores ældre dele…

Tyndt hår er en realitet for en stor procentdel af mænd, og det kan være noget af en hæmsko, fordi det fjerner noget af ens selvtillid. Er du f.eks. ikke træt af at altid skulle forsøge at gemme de høje tindinger bag en kasket eller kæmpe med at sætte håret med noget alt for krads voks?

Der er mange ting, som os mænd kan gøre for at minimere problemerne med tyndt hår. Det vil vi komme mere omkring i artiklen her.

Så bliv hængende og find ud af, hvordan du kan komme dit tynde hår til livs!

Hvad kan du gøre ved tyndt hår?

Der kan være mange årsager til, at du pludseligt har fået relativt tyndt hår. Det kan være arveligt fra den mandelige side af din familie eller så skyldes det rent naturligt ens alder. Ens hårvækst stopper nemlig langsomt, når vi bevæger os op i alderen. Men for nogle mænd kommer de høje tindinger eller hårtab allerede i en tidlig alder.

De tynde lokker kan også komme, hvis du har kæmpet med stress på arbejdet eller studiet. Derfor er det vigtigt, du også sørger for at have et godt helbred, så du kan forebygge hårtab. Hvis du er på noget særligt medicin, så kan du også opleve at tabe håret tidligt.

De høje tindinger kan ikke reelt fjernes, da det er en genetisk ting. Dog kan du bekæmpe hårtabet, hvis du sørger for at implementere nogle hårprodukter i din daglige baderutine. Nu tænker du sikkert, at det er for besværligt eller dediceret åndssvagt. Men faktisk er det bevist, at du kan forebygge hårtabet, hvis du bruger de korrekte produkter.

Men hvad kan du så bruge?

Australian Bodycare 3 Hair Loss Products

Hvis du gerne aktivt vil bekæmpe det tynde hår og en potentiel måne, så kan du købe disse produkter fra Australian Bodycare. Det er nogle aktive produkter, der kan give dit hår et helt nyt liv. Du får både en shampoo, conditioner og en serum til dit hår. Alle tre produkter går aktivt ind og styrker dit hår, så det kan genopbygge en stærkere hårvækst. Det hjælper med at få hårstråene til at gro, så dit hår vil syne mere sundt og stærkt.

Hårvækstserum

Hvis du ikke er til den helt store hårplejerutine, så kan du også blot nøjes med denne hårvækstserum fra Watermans. Det er en god hårprodukt til dig, der måske ikke går synderligt meget op i hårvask og måske kun får det ordnet få gange om ugen. Som etiketten indikerer, så hjælper hårproduktet til at grow more hår. Du bruger det egentlig efter dit bad, så du skal sprøjte det i håret efter du er kommet ud fra dit bad. Det er nemt og overskueligt, så hvorfor ikke give det et skud?

Toppik Lysbrun – Mikrofibre der bekæmper hårtab 

Dette produkt er genialt til dig, der er tyndhåret. Når du bruger det til dit hår, så vil der blive påført små mikrofibre til dit hår, som placerer sig helt naturligt ind i dit hår. Det kan give håret mere styrke og skjuler tilmed også hårbunden. Det er lavet på organiske keratin proteiner, så det er ganske ufarligt. Du kan købe dette produkt i mange farver, så det matcher din egen hårfarve.

Fandt du nogle nye produkter, som du vil bruge? Husk at mange af os kæmper med tyndt hår, og selvom det kan være noget så frustrerende, så kan et skaldet look nu også noget. Se bare megastjerner som The Rock, Jason Statham, Vin Diesel og Michael Jordan, der alle rocker det skaldede udseende.

Læs også om skægpleje her: Få silkeblød hud med en barberkniv

Kommenter

Relaterede Indlæg

Hvorfor stiger elprisen – og hvor kan du spare?

Hvorfor stiger elprisen – og hvor kan du spare?

Bedste anal sexlegetøj fra Sinful

Bedste anal sexlegetøj fra Sinful

Fem fitness gadgets til mænd

Fem fitness gadgets til mænd

Far jokes du med garanti ikke vil gå glip af!

Far jokes du med garanti ikke vil gå glip af!

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Seneste produkttests