Har du prøvet disse lækre specialøl?

Har du prøvet disse lækre specialøl?

Hvis du er stor fan af øl, så skal du da prøve at smage nogle af de lidt mere specielle øl – Det kan jo være du finder en favorit specialøl blandt de mange?

Nu hvor påskeferien kommer nærmere, så kan det være, du skal diske op med nogle lækkerier på påskebordet. Skal du f.eks. imponere svigerfar eller din onkel med en ny IPA eller Lager? Der er naturligvis de klassiske påskeøl, som mange bryggerier sender ud her i start af april, men hvis du er træt af at spytte i det samme – så kig med her!

Hvis du er meget til øl, så har vi fundet nogle specialøl, som du bare bliver nødt til at prøve.

Juice = Juice – Double IPA fra Equilibrium

Det her er en lækker IPA hvis du spørger os. Hvis man er til IPA-øl, så skal du helt klart prøve denne lækre sag.  Den har en meget cloudy farve, med noter af mango, ananas og grapefrugt. Den har en mere frugtig smag end nogle andre IPA’er, men den topper alligevel på hele 8,5 vol ABV. Så giv den gas.

Beans & Biscuits – Imperial Pastry Stout fra Pühaste Brewery

Dette er et af de lidt mere specielle øl af slagsen. Det minder meget om Ben & Jerrys, bare i øl format! Og øllen er så fråderen, som den lyder! Måske din dame eller svigermor vil elske den her?

Odball Limited Edition #01 – Imperial Brown Ale fra Morgondagens

Denne specialøl er til alle dem, som elsker mørke øl. Dette er en limited edition, så du skal skynde dig, hvis du skal have fat i denne lækre øl. Den har 7,6 % ABV, så den er knald på alkoholen!

Lakeside – India Pale Lager fra Åben

Denne øl kan man ikke gå galt i byen med, hvis man er til India Pale øl. Denne specialøl er en kombination af to brygmetoder. Den ene er en undergæret pilsner og den anden en humlefokuseret IPA. Man kan derfor godt kalde den for en humlet pilsner eller en koldgæret IPA.

Popstar – Glutenfri IPA fra Mad Scientist

Hvis du har glutenallergi, så frygt ej! Så er der også en valgmulighed for dig, nemlig denne lækre glutenfri IPA. Nu kan du nyde en lækker glutenfri specialøl uden at være bange for dårlige følgevirkninger, så giv denne øl et skud!

Bianca Raspberry Peach Marshmallow Lassi Gose – Fruited Gose fra Omnipollo

En specialøl med en ekstra speciel smag. Denne øl har nemlig en sour smag. Hvis du vil have en helt unik oplevelse med specialøl, så er dette øllen at gå til! Det er en supersmagfuld sour øl!

Barrel Works Maple Syrup – Barrel Aged Stout fra Basqueland

Denne IPA-bajer er fremstillet med 8% alkohol i en glasflaske, og vi alle ved, at materialet som øllen bliver opbevaret i, kan gøre smagsoplevelsen en del anderledes. Så hvis man er til øl i glasflaske, så er dette helt sikkert øllen for dig!

Kommenter

Relaterede Indlæg

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Kan man klippe en hund med en almindelig trimmer?

Kan man klippe en hund med en almindelig trimmer?

Hvor mange mAh skal en powerbank have?

Hvor mange mAh skal en powerbank have?

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming