Her er de bedste skisportssteder i Italien

Her er de bedste skisportssteder i Italien

Er du ved at planlægge hvor du og dine venner skal hen på skiferie? Så har vi samlet de bedste skisportssteder i Italien for dig!

Det er ikke noget bedre end at komme på skiferie sammen med vennerne. Ski om dagen og masser af øl om aftenen – den bedste kombination! Det kræver dog lidt planlægning at komme afsted på ski, og det helt store spørgsmål er altid, hvorhen man skal tage på skiferie.

Vi har samlet nogle lækre skisportssteder i Italien for dig i denne artikel. Italien er kendt for sine gode og brede pister. Med skiferie i Italien får du lidt af det hele – lækkert mad, garanteret sol og helt formidabelt skiløb! What’s not to like?

Så bliv hængende og læs med, hvilke skisportssteder i Italien du kan tage til!

1. Canazei

Canazei er en del af Superski Dolomiti, der er Europas største skinetværk. Canazei har lækre pister til både dig med børn eller dig, der skal ud og stå lidt mere vildt på ski. Du får fabelagtig skiløb i smukke omgivelser og masser af sol!

2. Champoluc

Champoluc byder på en masse spændende ting, udover godt skiløb. Det er et perfekt sted for dig, der gerne vil nyde godt af den italienske charme, lækkert mad og generelt en god skiferie i herlige omgivelser. Så er Champoluc lige for dig!

3. Livigno

Livigno er en af de mere populære områder at tage til i Italien, og man forstår godt hvorfor! Du får pister, der passer til alle og enhver, og der er et spændende byliv, som du kan udforske til afterskiing. Et oplagt spot for dig og gutterne!

Val Gardena

Val Gardena er del af Dolomitterne, og det er et af de største skiområder i verden. Der er nemlig omkring 1220 kilometer pister, som er fordelt ud på 12 forskellige skiområder. Det er kæmpe skiområde, så hvis du vil have en masse spændende pister at stå på, så er Val Gardena det helt oplagte valg!

Vi håber, du er kommet nærmere på de forskellige skiområder i Italien, som du kan tage til!

Kommenter

Relaterede Indlæg

Ny Dexter serie bekræftet

Ny Dexter serie bekræftet

Denne uges babe er Dalaia Becerra Siegmund

Denne uges babe er Dalaia Becerra Siegmund

Fodboldfans opsiger tv-pakker i protest

Fodboldfans opsiger tv-pakker i protest

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming